Ben Aflek i Dženifer Lopez proslavili su godišnjicu braka, no, čini se da opet stvari nisu bile potaman. Par je najpre uprilio svečani ručak na Beverli Hilsu, a sa njima su bili i Benov sin Semjuel, kao i blizanci Džej Lo - Eme i Maksimilijan. 

A potom su i sami odlučili da proslave bitan datum u jednom popularnom restoranu. Podsetimo par se, inače, venčao u Las Vegasu u julu 2022. godine, a kasnije su upriličili i ogromno venčanje za porodicu i prijatelje. 

Sada su godišnjicu braka odlučili da obeleže u "Đorđo Baldi" restoranu u Santa Moniki, a Džej Lo je tom prilikom ponela neodoljivu mini belu haljinu sa pericama, dok je Ben bio u tamnoj košulji i pantalonama. 

I dok latino diva nije skidala osmeh sa lica, Ben je bio potpuno drugačije raspoložen, makar van restorana. Crven u licu, nervozan, smoren, tako bi se njegovo izdanje najbolje moglo opisati, ali je ipak bio džentlmen i sve vreme je svoju suprugu držao za ruku.

Njegovo (ne)raspoloženje je kulminiralo kada čitav minut nije mogao da otvori vrata svog automobila, što ga je dodatno razbesnelo, a zbog sporne situacije mnogi su se prisetili neprijatnog događaja koji se odigrao relativno skoro, kada je Dženifer umalo udario vratima tog istog automobila samo zato što je bio ljut na paparace.

Nešto kasnije uslikani su tokom žučne rasprave u kolima. U ovom slučaju, moramo priznati da bi većinu ljudi iznerviralo prisustvo paparaca na proslavi ili makar i samo običnoj večeri s voljenom osobom, te nema sumnje da je to bio jedan od razloga njegovog nezadovoljstva.

Ipak, mnogi se pitaju zašto Džej Lo nije koristila zadnji ulaz kao brojne druge slavne osobe, već je ponovo izložila Bena stresu iako je oduvek jasno isticao koliko mrzi paparace i pažnju medija. Sa druge strane su i oni koji smatraju da je na sve to prećutno pristao kada ju je oženio, te da nema pravo da se sada buni. 

Doduše, ni Džej Lo mu ne olakšava, te ga neretko tera da ide sa njom na dešavanja koja ne želi, i da ne govorimo da mu redovno paradira sa alkoholom iako je do skoro govorila da ne pije, i najbitnije, iako je on lečeni alkoholičar i višestruki povratnik. 

Bonus video:

Devojka koja je sedela pored Džej Lo i Bena Afleka TikTok/almostannna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!