Novakov meč na Vimbldonu, očekivano, pratile su desetine hiljada ljudi na tribinama i milioni kraj malih ekrana. U publici se mogao videti i creme de la creme svetskog džet-seta, međutim, od svih njih, jedna žena u loži Đokovića privukla je ogromnu pažnju.

Ovo nije prvi put da se mogla videti tu, a sada je konačno otkriveno i ko je u pitanju, i slobodno se može reći da je reč o osobi kojoj Novak i Jelena najviše veruju.

profimedia-0787046508 (1).jpg
COLORSPORT / Andrew Cowie / Sipa Press / Profimedia 

U pitanju je njihova dadilja, mlada i izuzetno sposobna dama koja brine o Stefanu i Tari. Iako su i Jelena i Novak izuzetno posvećeni roditelji, usled mnoštva obaveza, bilo je potrebno da angažuju i pomoć oko mališana.

Pronaći savršenu dadilju mnogo je više od sjajnog CV-ja. Pre nego što su doneli odluku da zaposle ovu mladu damu, Jelena i Novak su proveravali biografije potencijalnih kandidatkinja za posao, pročitali brojne preporuke ranijih poslodavaca i nakon nekoliko nedelja razmatranja pronašli idealno rešenje.

Dadilja predstavlja ulazak u intimu porodice, pa Novak i Jelena ništa nisu želeli da prepuste slučaju. Zbog toga je ova mlada dama bila u obavezi da sa porodicom Đoković potpiše ugovor o tajnosti, kako bi intima i detalji iz privatnog života slavnog tenisera i njegove porodice ostali u četiri zida njihovog doma. Nijedan privatni detalj o Novak i porodici ona nikada neće smeti da podeli u javnosti.

Jeleni i Novaku je trebala pomoć oko dece.
Profimedia 

Koje osobine mora da poseduje devojka koja će biti dadilja dece?

Devojka koja je dobila posao poseduje izuzetno dobre karakteristike pedagoško-metodičkog rada sa decom, kao i znanje nekoliko stranih jezika. Ključnu ulogu u svemu odigrala je Jelena koji je imala i završni razgovor sa devojkom koji su prihvatili kao novog člana porodice, piše Kurir.

Deca je obožavaju, a i ona se brzo uklopila u sve zahteve koji sa sobom nosi briga o najmlađim Đokovićima.

Plata, beneficije i privilegije koje ima su neverovatne, ali i njene obaveze. Zbog Novakovog "posla" često putuje sa Đokovićima i ponekad brine o deci 24 sata dnevno.

Bonus video:

Novak igra lastiš Instagram/djokernole

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!