Nije tajna da je Novak Đoković veoma pobožan čovek. Vera mu je oduvek bila veoma bitna, kao i Jeleni, međutim interesantno je da njihova deca još uvek nisu krštena.

O svemu tome je svojevremeno govorila i njegova majka Dijana. 

Dijana Đoković je otkrila zašto Novakova i Jelenina deca nisu krštena.
ATA Images 

Gostujući u emisiji "Dok anđeli spavaju“, Dijana Đoković je pričala upravo o Novakovoj pobožnosti.

"Jako sam ponosna na njega. Svi bi podredili uspeh iznad duhovnog mira. Kod Novaka je jaka velika zahvalnost koju ima", započela je majka najboljeg tenisera.

"Zahvalan je na svemu što je ostvario, sve je vanzemaljski. On se drži svojih principa i verovanja, to čini čoveka, to čini njega", rekla je Dijana.

"Novak nosi osveštani krst koji je dobio na Hilandaru, koji mu daje snagu. Proveo je tamo tri dana, to je za njega veoma važno iskustvo".

"On je zaista duhovno biće, krstio se kada je imao pet godina i taj čin shvatio je ozbiljno. Ima nešto u sebi", dodala je Dijana i otkrila zašto naslednici njenog sina još uvek nisu kršteni.

"Stalno ga pitam kada će da krsti svoju decu, a on mi kaže – kada budu mogli da shvate čin krštenja", objašnjava Dijana. 

"On želi da Tara i Stefan budu svesni da su kršteni, a ne da se trumiraju", rekla je Dijana nadajući se da će se to dogoditi uskoro, a ovakav način razmišljanja oduševilo je Novakove  fanove koji su pozdravili njegovu odluku.

Bonus video:

JELENA ĐOKOVIĆ IGRALA TENIS NA KOSOVU: Noletova supruga ODUŠEVILA decu, pa pokazala kako se snalazi i u OVOM sportu! (VIDEO) Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!