Otkako su otpočeli ljubavnu romansu, par je nekoliko puta zajedno viđen u javnosti, a sada je Jevrem Kosnić prvi put na svom Instagram profilu objavio njihovu zajedničku fotografiju.

Danijela Dimitrovska nije skidala osmeh, na sebi je imala crnu dekoltiranu haljinu, dok je Jevrem pozirao u beloj košulji. Nema sumnje da je par srećan u ljubavi.

Danijela Dimitrovska i Jevrem Kosnić
Instagram 

Iako je nakon razvoda od Ognjena Amidžića želela da ostane sama neko vreme, navodno je njeno srce ipak uspeo da osvoji poseban gospodin.

- Danijela posle razvoda nije bila zainteresovana za muškarce i veze, odlučila je da neko vreme bude sama. Tako je i bilo sve dok je prijatelji nisu upoznali s Jevremom. To što je mlad, zgodan i šarmantan i nije toliko važno, iako takav muškarac ne može odmah da se ne primeti, međutim ono što je Danijelu zaintrigiralo kod njega bili su neverovatni maniri, vaspitanje, nežnost i poštovanje s kojima joj se obraćao... Posle nekoliko nedelja dopisivanja od susreta, shvatili su da su emocije proradile i da je suludo da im se opiru -otkrio je izvor za Story magazin.

Da podsetimo, od kako su ozvaničili vezu Jevrem i Danijela se ne odvajaju, a o njihovoj ljubavi govorile su i komšije manekenke za Blic.

- Viđamo je često u kraju jer se ovde uglavnom fotografiše. Mnogo je lepa i prirodna u uvek nasmejana. Ponekada sa prijateljima sedi u ovaj obližnji kafić i baš širi pozitivnu energiju. Nikada je nismo videli da je neraspoložena ili da viče. Baš je kulturna i fina. Šteta kakvu je ženu Ognjen izgubio. Ali, na svu sreću našla je lepog, mladog dečka- kaže jedna starija gospođa iz kraja, dok iz obližnje radnje kažu da je Jevrem jako vaspitan i kulturan.

- Dolazi sa sinom. Dečak je vrlo kulturan, vaspitan. Pomaže mami kada treba da ponese više stvari. Mnogo se lepo slažu i često šetaju. Baš dečak sa njom izgleda srećno i zadovoljno. Vidi se da je posvećena mama. Uglavnom kupuju namernice kao i svi drugi ljudi i neke slatkiše za sina - rekla je prodavačica.

Bonus video:

Danijela Dimitrovska Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!