Tom Kruz iznenadio je sve izdanjem na crvenom tepihu na sidnejskoj premijeri filma "Mission Impossible - Dead Reckoning". Iako je bio raspooložen i sa osmehom pozirao fotografima, mnogima nije promaklo da se sve vreme naprezao da se nasmeje, odnosno da mu je lice većinu vremena bilo "zamrznuto".

U isti mah izgledao je i podbulo, kao da se tek probudio, a ovakav izgled lica mnogi su povezali sa novim estetskim korekcijama. Glumac je navodno dao preko 50.000 doalra na različite tretmane i zahvete ne bi li zadržao mladolik izgled, ali ga sada mnogi prozivaju zbog loših intervencija. "Pretplaćen na loš botoks", najčešće se moglo pročitati na mrežama uz pitanja "Šta mu je sa licem"

Tom Kruz pojavio se podbuo na premijeri.
Christopher Khoury/Australian Press Agency/Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Moguće je da je Tom Kruz tokom godina potrošio i do 50. 000 dolara na kozmetičke tretmane. Sve u svemu, mislim da Tom tek počinje sa zahvatima. Uoči dodele Oskara, njegovo čelo bilo je glatko kao bubanj. Njegove obrve su takođe pozicionirane malo niže nego obično. Ako se botoks nanosi intezivno, onda obrve mogu da padnu, a sve ovo mi deluje kao prilično mnogo botokosa na njegovom čelu", prokomentarisao je pre nekoliko meseci čak i dr Ričard Vestrajh, poznati plastični hirurg.

Stručnjaci, takođe, veruju da je Kruz radio i funkcionalnu rinoplastiku, laserske tretmane, te da se podvrgnuo liposukciji podbratka i ubrizgavanju filera u području jagodica. Posebno "bode" oči činjenica koliko su Tomovi obrazi popunjeni.

Tom Kruz ne odustaje od plastične hirurgije.
Chris Dyson / BACKGRID / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Šokirana sam kada vidim koliko se Tom Kruz promenio. Uspeva da izgleda toliko dobro tao dugo. Ili se dosta ugojio ili je reč o zloupotrebi filera. Ako je to slučaj, to je savršen primer kako pod neiskusnim rukama, fileri čine da izgledate lošije", rekla je pre nekoliko meseci dr Pam Agulo, još jedan plastični hirurg.

Nažalost, kada uporedite Tomove stare fotografije i ove sada, promena je više nego očigledna. Doduše, čini se da je u poslednje vreme umereniji kako bi izbegavao ruganje kakvo je doživeo pre izvesnog vremena kada se na jednom događaju pojavio toliko zategnute kože, kao da su ga izujedale pčele. 

Iako se na sve načine trudi da zadrži mladost, čini se da nije računao da, iako lice ne otkriva njegove godine, te sa 60 ima lice 40-godišnjaka, u isti mah, njegov vrat otkriva prave godine. 

No, čini se da Tom još uvek nema nameru da odustane od uloga "mladića" i "frajera" (za ovo drugo ne kažemo da to i dalje nije), te da će uraditi sve što je u njegovoj moći da zaustavi starenje.

Jannie Nikola Photography/Mega / The Mega Agency / Profimedia, NILS JORGENSEN / Shutterstock Editorial / Profimedia Slavni glumac nekad i sad

Bonus video:

SINOĆ SAM GLEDALA PREMIJERU FILMA SA TOM KRUZOM I LEJDI GAGOM! DIDI J uživo sa Kanskog festivala, otkrila SVE PIKANTERIJE Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!