Kada se saznalo da će se Kim Katral ipak pojaviti u nastavku serije "And Just Like That..." fanovi nisu mogli da sakriju oduševljenje. Ruku na srce, svi su saglasni da "to nije to" bez Samante Džons i iako je njena uloga u jednoj epizodi samo "telefonska" odnosno, neće se sresti sa drugim glumicama, već će samo sa Keri Bredšo obaviti razgovor preko telefona, ljubitelji kultne serije ipak se raduju. 

Kim katral ipak se vratila u Seks i grad.
Dave Allocca / Shutterstock Editorial / Profimedia 

A čini se da nisu jedini, jer se onima koji ne mogu da sakriju uzbuđenje pridružila i jedna od glavnih glumica Sara Džesika Parker. O šokantnom povratku Samante progovorilila je u emisiji Endija Koena. 

"Bila sam tako uznemirena", rekla je objasnivši da ju je poremetilo što se za sve saznalo pre emitovanja epizode, s obzirom da su planirali da to bude iznenađenje. 

"U svakom slučaju, da. To je bilo baš bez veze jer bi to trebalo da bude nešto kao vatromet u sredini seriji, ali takođe i zato što želimo da budemo sigurni da su očekivanja stvarna", objasnila je.

Sara Džesika Parker prokomentarisala je povratak Samante.
Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Otkrivajući više o kameo ulozi Katralove, dodala je: "To vam je kao mala razmena koja je u biti srećna i koja govori sve o njihovom odnosu i svim stvarima koje su van kamere."

"Mislim kao, one se čuju. Stalno pričaju, ali to sada dolazi u značajnom trenutku serije tako da…", dodala je Sara. Kako piše Variety, Katral će se vratiti samo u jednoj sceni koja je snimljena 22. marta u Njujorku, ali Kim se tada nije videla ni sa jednom zvezdom iz serije. Takođe je snimano i bez "glavnog čoveka" Majkla Patrika Kinga. 

Kim katral nije želela da vidi ostale glumice.
Youtube 

U sceni Samanta, koja se preselila u London, razgovara sa Keri Bredšo. NewYork Post je takođe otkrio da je kamero Katralove bila tolika tajna, da se njeno ime nje ni pojavilo čak ni na listi poziva za taj dan, ostavljajući ljude zapanjenim kada se pojavila. 

Insajder je rekao da su zaposleni u seriji "definitivno šokirani, i veoma zaintrigirani kako će ovo ispasti, ali da su veoma uzbuđeni". "Rekla je da to nikada neće učiniti! Rekla je da se nikada neće vratiti!".

Inače, i sama Kim nedavno je otkrila kako je došlo do njenog "povratka" u seriju. 

"Veoma je zanimljivo kada vas pozove šef HBO-a koji kaže: "Šta treba da uradimo?". a ja sam rekla: "Hmmm, pusti me da budem kreativna", tvrdi Kim Katral da se tako odvijao razgovor.

Njen zahtev bio je sledeći: "A jedna od tih stvari bila je vratiti Patršu Fild i pomisila sam, ako se želim vratiti, moram se vratiti s takvim stilom Samante, moram to pokrernuti napred i uspeli smo", rekla je danas za The View.

Patriša Fild je kostimografkinja koja je osmislila kultna modna izdanja u dosadašnjem prikazivanju serije, od početka, ali nije se mogla vratiti poslu u "And just like that" zbog drugih snimanja pa su je zamenili Moli Rodžers i Deni Santjago.

Podsetimo, emitovanje je počelo 22. juna na MAX, nekadašnji HBO. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!