Dobre vesti za sve one koji su navijali da se Samanta Džons vrati u nastavak kultne serije "Sex and the city"! Kim Katral snimila je scenu u strogoj tajnosti još u martu za drugu sezonu "And Just Like That...", ali pre nego što počnete da se radujete bitno je da znate da je njeno pojavljivanje samo nakratko.

Kim Katral vraća se u Seks i grad.
Ken McKay / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naime, ona će se pojaviti samo u jednoj sceni, pišu svetski mediji. Prema rečima izvora Kim je svoju scenu snimila još 22. marta u Njujorku, bez da se videla i sa jednom drugom zvezdom serije, uključujući Saru Džesiku Parker i Majkla Patrika Kinga sa kojima je u svađi.

keri Bredšo će se navodno pomiriti sa Samantom u finalu serije.
Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia 

U ovoj scceni, Samanta koja se u seriji preselila u London imaće telefonski razgovor sa Keri. Podsetimo, Samanta se u prvoj sezoni dopisivala sa Keri, a u poslednjoj epizodi njih dve su napravile plan da se vide i porazgovaraju.

To ipak ne znači da će Samanta postati deo ovog projekta. Ipak, njen povratak u bilo kojoj formi oduševio je fanove serije koji su mišljenja da ovo kultno ostvarenje nije to-to bez najupečatljivijeg lika. 

Zašto su se Kim i Sara posvađale?

Po završetku serije 2004., krenuli su navodi o odnosu Kim, Kristin, Sare i Sintije, da se tu ne radi o pravom prijateljstvu. 2017. godine Njujork Post objavio je artikal u kom je objasnio da je kult “zlih devojaka” uništio "Seks i grad" ekipu. Prema njima, Sara i Sintija, zbog pređašnjeg poznanstva, ubrzo su se sprijateljile i u svoju grupu uključile i Kristin. Za Kim, izgleda nije bilo mesta, a glumica se osetila još više izolovano kada je kreator i producent serije Daren Star napustio projekat, te na njegovo mesto stupio prijatelj SJP, Majkl Patrik King.

Kim Katral i Sada Džesika Parker su u svađi godinama.
Shutterstock 

Navodno, i tokom pauze za ručak, devojke nisu želele da sede sa Kim, a na dodeli Emmy nagrada 2004. godine, Kim je sedela odvojeno od ostatka ekipe, za šta je svojevremeno izjavila: “Da li smo mi najbolje prijateljice? Ne. Mi smo profesionalne glumice i imamo svoje odvojene, privatne živote.”

Kim katral tvrdi da nikad nije bila prijateljica sa ostatkom ekipe.
Profimedia Samanta je bila simbol ženskog oslobađanja

Naravno tu je i polemika oko novca, kada je Sari pridodata titula ekskluzivnog producenta u drugoj sezoni, što je povećalo njenu zaradu na 300,000 dolara, a po navodima medija i Kim je zatražila isto.

Za vreme snimanja prvog “Seks i grad” filma 2009., govorilo se da Sara i Kim ne govore, međutim obe su to, u različitim intervjuima porekle. Ipak, neprihvaćena glumica okrivljena je i što do snimanja trećeg dela filma nije došlo, a mediji su navodili da je imala razne uslove, poput da želi ponude i za druga filmska ostvarenja kako bi nastavila rad na ovom projektu.

Pričalo se da je novac razlog što se Samanta ne vraća u seriju.
Profimedia 

Kim je u emisiji “Piers Morgan's Life Stories” 2017. opovrgnula te navode i rekla da nema nikakvih interesa ikada više da se vraća u franšizu “Seks i grada”. Tu je takođe izjavila da nikada nije bila prijateljica sa koleginicama iz serije i da je to jedan zdraviji odnos, kada je jasna linija između profesionalnog i privatnog života.

Dotakla se i koleginice Sare: "Zaista mislim da je mogla da bude malo više fina prema meni".

Glumica je prilično razočarana i u način na koji je Samantha tretirana u drugom filmu, kao i u planiranom trećem, gde je Brejdi – Mirandin 14-godišnji sin trebalo da ima seksualne odnose sa njom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!