Pre samo nekoliko dana pronađeni su ljudski ostaci za koje se sumnjalo da pripadaju nestalom glumcu Džulijanu Sendsu, koji je široj javnosti poznat po seriji "Smallville" i "24", kao i horor franšizi "Warlock". 

Sada su informacije potvrđene, odnosno otkriveno je da delovi tela zaista pripadaju holivudskom velikanu koji je nestao 13. januara. Glumac je poslednji put viđen u planinskom lancu San Gabrijel koji se nalazi severno od Los Anđelesa, a kako se pretpostavljalo, on je bio u pokretu 48 sati nakon prijave nestanka, budući da se menjala lokacija njegovog mobilnog telefona.

Tražili su ga i helikopteri i dronovi, ali bez uspeha. Pretraga terena je u jednom trenutku, kako je prenosila tamošnja policija, morala da bude odložena, zbog nepovoljnih vremenskih uslova.

"Od tada nije bilo novih informacija ili informacija svedoka o tome gde se on nalazi", rekla je Glorija Uerta iz kancelarije šerifa San Bernardina za BBC. Takođe, dodali su da je ova planina veoma opasna i da čak i iskusni planinari doživljavaju nezgode.

Glumčev automobil je pronađen kasnije u blizini mesta na kom je poslednji put viđen, a onda su pre nekoliko dana pronađeni ostaci nedaleko od mesta na kojem je nestao, da bi se ispostavilo da to ipak jeste Džulijan.

Inače, ovaj Britanac živi u Los Anđelesu od 2020, ima suprugu i troje dece, a planinarenje mu je bio omiljeni hobi, čime se aktivno bavio.

Njegova porodica se u petak 21. juna oglasila prvi put otkako je Džulijan nestao:

"Nastavljamo da čuvamo Džulijana u našim srcima sa svetlim sećanjima na njega kao na divnog oca, muža, istraživača, zaljubljenika u svet prirode i umetnosti, kao i na originalnog i saradničkog izvođača" navodi se u saopštenju. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!