U Americi se obeležava praznik Dan očeva, a tim povodom veliki broj ljudi objavio je dirljive posvete na mrežama. Među onima koji su se oglasili bila je i Džej Lo, ali njena "čestitka" suprugu Benu Afleku sve je samo ne ono što se očekivalo.

Pevačica je objavila seriju fotografija od kojih je glumac na prvoj kao od majke rođen, sa tetovažama i mišićima u prvom planu, a kadar je, prema mišljenju mnogih neprijatno nizak. Selfi koji je očigledno Ben poslao Dženifer zapalio je mreže, i za kratko vreme prikupio preko milion i 600 hiljada lajkova.

Na ostalim fotografijama, par pozira na romantičnim selfijima.

"Dan kada slavimo očeve! Srećan ti ovaj dan, tata, i svim tatama širom sveta. Volimo vas više nego što ćete ikada znati", napisala je u opisu Dženifer Lopez.

Očekivano, komentari nisu izostali. Dok su mnogi oduševljeno komentarisali Benove trbušnjake, bilo je i onih koji smatraju da ovakvim selfijima ipak nije mesto na mrežama, te da je neprimereno da mu se Dan očeva čestita na takav način. 

Dženifer Lopez i Ben Aflek ponovo su razbesneli javnost.
Instagram 

"Nije dan muževa, već očeva... zaista ne moraš njegovu golu fotografiju da tavljaš na mreže", "Neprijano mi je od ove fotke", "Zaista mislim da ovo nije najsrećniji izbor fotografija za Dan očeva", "Ne znam zašto, ali ovaj post vrišti kriza srednjih godina", "Zašto postavljap fotografiju iz tuša? To je tvoje priznanje njemu kao ocu? Nenormalno", ređali su se komentari.

Naravno, bilo je i onih koji su je branili, iako se čini da su ipak u manjini. Šta vi kažete, da li je ovo adekvatan način da se čestita dan očeva? Pišite nam vaše mišljenje u komentarima.

Bonus video:

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!