U subotu je u Londonu održana svečana parada u čast britanskog monarha Trooping the Colour, a na istoj se tradicionalno okuplja cela kraljevska porodica. Kao i na većini javnih porodičnih okupljanja, i ovog puta je maleni princ Luis ukrao šou svojom neposrednošću i spontanošću.

Slavni petogodišnjak ponovo je osvojio srca Britanaca svojim pomalo drskim, ali veoma simpatičnim ponašanje. Lui se nije libio da se ponaša prirodno, baš kao da ga ne posmatra pola Evrope, već je bez ustezanja izvodio različite nestašluke.

princ Luis pravi nestašluke
MALCOLM PARK / Avalon / Profimedia 

Dečak, inače najmlađe dete princa i princeze od Velsa, je na putu do glavne ceremonije tokom vožnje u kočiji fotografisan u trenutku kada je zapušio nos i napravio grimasu, a potom i u onom dok nabira lice, upirući prst u nebo. U kočiji su mu društvo pravili stariji brat Džordž (9) i sestra Šarlot (8), a svo troje bili su vrlo lepo i elegantno obučeni u nijansama crvene, teget i bele, piše Blic Žena.

princ luis
Youtube 

Momenat kada je Lui zapušio nos, zbog konjske balege na putu, kako prenose britanski mediji, izazvao je žustru polemiku na mrežama. Naime, dok neki tvrde da je dečak još uvek nesvestan da mora da poštuje pravila ponašanja i određenu etiketu u javnosti, te da je njegova spontanost očaravjuća, mnogi tvrde da je reč o klasičnom nevaspitanju i da je već dovoljno odrastao da zna da to ne bi trebalo da radi pred milionima posmatrača, što na licu mesta, što pokraj malih ekrana.

princ luis
Youtube 

Nešto kasnije, na balkonu Bakingemske palate, Lui je nastavio sa svojim simpatičnom, neusiljenom gestikulacijom, pa je fotografisan dok je salutirao mlaznjacima, pokrivao uši zbog buke, ali i imitirao pokrete brzih vozača.

Podsetimo, princ je i ranije u nekoliko navrata na javnim svečanostima i događajima oduševio javnost svojom detinjom srećom i opuštenošću.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!