Od kako se saznalo da slavni glumac Brus Vilis boluje ne samo od afazije, već i demencije koja polako uzima danak, fokus je ne samo na njemu, već i njegovoj porodici, a pogotovo ćerkama koje je dobio u prvom braku sa Demi Mur. U moru loših vesti ipak našle su se i neke dobre, te je nedavno postao deda s obzirom da se njegova nastarija naslednica Rumer Vilis porodila i na svet donela zdravu devojčicu i to ispred kuće.

Rumer je sada otkrila detalje porođaja i iznenadila sve priznanjem da je čak i sama probušila vodenjak. Naime, gostujući u podkastu "Informed Pregnancy", ona je ispričala da je njen porođaj bio brz, šireći se "od pet centimetara do 20 za oko sat vremena", međutim, problem je bio taj što njen vodenjak nije pukao što joj je potvrdila dula koja joj je pomagala.

Podsetimo, dula je osoba koja prati trudnicu na porođaju, pruža joj emotivnu podršku i pomaže joj da što lakše donese bebu na svet. 

"Proveravala me je i osetila kako se moj vodenjak izbočilo, ali da još uvek nije pukao, što je bilo ludilo. I tako sam pomislila: "Pa, da li da je probušimo?", objasnila je Rumer i dodala da je njena dula rekla da, te je čak to glumica i sama uradila.

"Dogurala sam prst do gore, osetila sam sve i bilo je ludo. Skroz sam mogla da osetim ovu malu kesu - oseća se kao balon sa vodom, ali sa malo čvršćom opnom", objasnila je ona.

Rumer Vilis sama se porodila.
Instagram 

"Samo je rekla: "U redu. Na sledećoj kontrakciji, samo ga gurni prstom", i ja sam ga probila. Mislim da postoji moja fotografija, gde imam pogled zaleđen od šoka i iznenađenja na mom licu", dodala je. 

Nakon toga, napela se nešto jače i nije prošlo mnogo pre nego što je rodila devojčicu.

Rumer Vilis sama je probušila vodenjak pred porođaj.
Instagram 

"Bilo je bukvalno kao da sam gurnula, i njena glava je bila van. Gurnula sam ponovo i celo telo joj je bilo van. Nije bilo pauze. Nije bilo pauze između. To nije bio jedan od onih trenutaka u kojima smo samo videli: "Oh, glava ti je napolju"".

Inače, Rumer je ispričala da su njen partner i babica uhvatili bebu, a kako je kasnije objasnila, iskustvo porođaja bilo je "najekstatičniji, najradosniji trenutak u njenom životu".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!