Nakon što je nekoliko puta odlagala turneju 'Courage World Tour', tokom koje je trebalo da održi koncert u Zagrebu, Selin Dion je prvi put otkazala celu turneju. U početku je problem bila pandemija, a potom i pogoršano zdravstveno stanje pevačice.

„Žao mi je što ću vas sve još jednom razočarati. Zaista pokušavam da povratim snagu, ali turneje su iscrpljujuće čak i kada je izvođač potpuno spreman. Nije fer prema vama da stalno odlažemo koncerte, pa je najbolje da sada sve otkažemo dok ne budem potpuno spreman da ponovo izađem na scenu, iako mi se slama srce. Želim da svi znate da ne odustajem... I jedva čekam da vas ponovo vidim", rekla je pevačica.

selin dion otkazala koncerte.
Shutterstock 

Pre nego što se pandemija pojavila u martu 2020, Selin Dion je završila prva 52 nastupa na turneji, ali je loše zdravlje sprečilo da nastupi, a njen oporavak traje duže nego što se nadala. Naime, veliki muzičar pati od jakih i bolnih grčeva mišića, takozvanog 'sindroma ukočene osobe', koji pogađa jednog od milion ljudi.

„Dugo se nosim sa zdravstvenim problemima i bilo mi je jako teško da se suočim sa izazovima i pričam o svemu kroz šta sam prolazila. Nedavno mi je dijagnostikovan veoma redak neurološki poremećaj koji se zove Sindrom ukočene osobe, koji pogađa jednog od milion. Iako još uvek učimo o ovom retkom stanju, sada znamo da je ono što uzrokuje sve grčeve koje imam“, rekla je Selin u emotivnoj objavi na Instagramu prošle godine.

Slavna pevačica Selin Dion pati je neizlečive bolesti od koje oboli jedan u milion.
DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

„Boli me što vam kažem da to znači da neću biti spreman da nastavim svoju evropsku turneju. Nedostaje mi da vas sve vidim, da budem na sceni, da nastupam za vas. Uvek se dajem 100% u svojim nastupima, ali to vam sada ne mogu dati. Da bih ponovo mogao da budem sa vama, ne preostaje mi ništa drugo nego da se koncentrišem na svoje zdravlje i nadam se da sam na putu oporavka. Iskreno se nadam da ću se uskoro videti',požalila se jednom Selin.

selin dion.
Shutterstock