Ni ovogodišnji festival u Kanu nije mogao da prođe bez jedne od najlepših žena sveta, Rumunke Madaline Genee koja se na crvenom tepihu pojavila u spektakularnom izdanju, braon haljini sa izrezom na dekolteu, koja je grlila njene obline, sa dubokim šlicem koji je otkrio izvajane noge.

Madalina Genea pojavila se u Kanu.
Daniele Cifalŕ/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Glumica je pozirala pred okupljenim fotografima i uživala u pažnju koju dobija, međutim, od trenutka kada su se fotografije našle na mrežama, zaređali su se komentari koji su se ticali njenog lica koje je izgledalo podbulo, umorno, i starije, a u prvom planu su bile "kesice" ispod očiju, podočnjaci i bore koje su bile vidljivije negi ikad do tada. 

Madalina Genea pokazala je podočnjake i kesice ispod očiju.
Shootpix/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ovako nešto bilo je iznenađujuće ako se uzme u obzir kako Madalina izgleda na mrežama, pogotovo kada je postavila svoj video sa festivala u Kanu, koji nije ni nalik onome što su ljudi zapravo mogli da vide uživo.

Iako se o njenim intervencijama dugo govori, čemu u prilog idu i fotografije iz rane mladosti, sada je kritikovana zbog previše fotošopa, odnosno upotrebe aplikacija kojim dobija besprekoran ten iako je u realnosti muče problemi velikog broja žena.

AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Steve Bisgrove / Shutterstock Editorial / Profimedia Madalina nekad i sad

Inače, glumica je poslednjih nedelja u žiži interesovanja zbog navodne veze sa teniserom Grigorom Dimitrovim, dobrim drugom i "pobratimom" Novaka Đokovića. Priče da ih vezuje više od prijateljstva pokrenula je zajednička fotografija sa večere u jednom restoranu, koju je potom podelila i Madalina uz reči: "Godinu dana kasnije, na istom mestu".

Madalina Genea je bila na večeri sa teniserom.
Instagram 

Ipak, par nije želeo da komentariše navode da li su ili ne zajedno, te je na ljudima na spekulušu šta je istina u toj priči.

Bonus video:

Madalina Diana Ghenea instagram/officialmadalinaghe

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!