Da jedna od najlepših manekenki, Žizel Bundšen ima sestru i to bliznakinju mnogima je bila nepoznanica, što ne čudi s obzirom da ona nije javna ličnost. Čak se i na profilu Bundšenove može naći svega nekoliko objava sa bliznakinjom Patricijom, iako nikad nije skrivala koliko je za nju vezana i koliko je njihov odnos poseban.

Žizel se upravo sa Patricijom pojavila na događaju "Luz Alliance gala" koju organizuje fondacija Brazila, a sestre su razdragano pozirale okupljenim fotografima.

Žizel Bundšen pojavila se sa sestrom.
Richard Alvarez / INSTAR Images / Profimedia 

Dok je manekenka bila u uskoj beloj haljini sa jednom naramenicom, njena sestra odabrala je nešto laganiji model sa V-izrezom i cvetnim dezenom. Obe su blistale i oduzimale dah lepotom, međutim, od trenutka kada su se fotografije pojavile na mrežama, mnogima su privukli pažnju pojedini detalji. 

Naime, iako se Žizel uvek smatrala prirodnom lepoticom, koja ništa nije radila na sebi, tek kada su fanovi uporedili njihov izgled postalo je jasno da manekenka možda i nije bila toliko iskrena.

Naravno, Bundšenovoj je posao da bude lepa i da ima besprekornu kožu i liniju, međutim tek kada je kraj Patricije koja je takođe prirodna lepotica i podjednako mršava kao slavna sestra vide se razlike. 

Žizel Bundšen i Patricija Bundšen su zapravo sestre bliznakinje.
Instagram 

Tonus lica je drugačiji, pa čak i izgled kože u celosti, vrata i slično, zbog čega fanovi ne prestaju da ponavljaju da "ne treba verovati svemu što vidimo na mrežama", te da je sada jasno da Žizel ipak iza sebe ima tim ljudi koji su tu da bi ona izgledala besprekorno čak i kad aje navodno bez šminke i u prirodnijim izdanjima.  

Nevezano za to, manekenka je dodala da sestre uvek čuvaju jedna drugoj leđa. "Verujemo jedna drugoj i uvek želimo najbolje onoj drugoj što mislim da je neprocenjivo", dodala je Bundšen.

Slavna manekenka svoju sestru smatra najboljom prijateljicom "iako se ponekad ne slažu". "Porodica je ono što nam daje osnovu, oni su naši najveći učitelji i pomažu nam da postanemo ono što jesmo", dodaje.

Osim Patricije, koja je Žizelin menadžer u Brazilu, slavna lepotica ima i sestre Rakel (48), Gracijelu (46), Gabrijelu (40) i Rafaelu (34), a za neke od njih se smatra i da su lepše od manekenke.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!