Manekenka Hajdi Klum je uspela jednom objavom da podigne ogromnu prašinu u javnosti. Naime, iako se nikad ne bi reklo da je slavna lepotica ljubitelj fudbala, a ne da ga zdušno prati, Klum je iznenadila sve kada se ovog vikenda našla na tribinama Alianz Arene. 

Hajdi Klum bila je na utakmici.
Marcel Engelbrecht / AFP / Profimedia 

Nažalost, Bayern Munich zabežio je poraz od Leipziga, a nemačkom timu preti prva sezona bez titule prvaka. Brojni navijači sad traže ostavku sportskog direktora Bayerna Hasana Salihamidžića i klupskog šefa Olivera Kana.

Hajdi Klum snimala je utakmicu.
Instagram 

Ipak, najviše pažnje privukla je činjenica da izbacivanje Salihamidžića traži i Hajdi Klum. Iako do sada nije javno izražavala svoje mišljenje po pitanju fudbala, to se sada promenilo. 

Hajdi Klum nezadovoljna je ishodom utakmice.
Instagram 

Najpre je na Instagramu objavila snimak na kojem glasno peva himnu Bayerna na početku utakmice, a na samom kraju nije skrivala nezadovoljstvo, piše sportlife.story.hr.

"Zapravo, Hasan bi trebalo da ode! Ups, jesam li sad to rekla?! Oh, oprostite!", rekla je na svom storiju, što su zdušno podržali brojni navijači.

Hajdi Klum smatra da slavni Bosanac treba da ode.
Instagram 

Očekivano i slavni Bosanac Salihamidžić prokomentarisao je mogući odlazak iz kluba.

"Sve odluke su donesene za FC Bayern prema našem najboljem saznanju i uverenju. Radim svoj posao 24 sata dnevno i uvek pokušavam da dam sve od sebe", rekao je, a kakvo mišljenje na njegovu izjavu imaju Hajdi i navijači, za sada nije poznato.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!