Nakon godina i godina mučenja, bolesti, gubitka bebe i slomljenog srca nakon što je ostavljana jer nije mogla da ima decu, Džesi Džejkonačno je ostvarila najveći san. Pevačica moćnog glasa se porodila i donela na svet zdravog dečaka. 

Inače, ona je postala mama još pre nedelju dana, što je i sama otkrila na svom Instagramu.

Dežsi Džej je postala majka.
Instagram 

"Pre nedelju dana, moj celi život se promenio. Moj sin je došao na svet i moje srce je sada dva puta veće", započela je.

"Osećaj je nemoguće opisati. Letim u ljubavi. On je magija. On je ostvarenje svih mojih snova. On je moj celi svet", nastavila je i otkrila kako se snalazi u novoj ulozi.

"I on i ja se super snalazimo. Upijam svaku sekundu i i dalje ne mogu da verujem da je realan, da je moj. Tako sam zahvalna, plačem od sreće".

"Hvala svima vama koji ste pratili moje putovanje do ovog momenta, i hvala svima za ljubav koju ste mi davali i podršku. Vratiću se na Instagram kada budem spremna", dodala je na kraju.

Inače, pevačica je postala majka sa dugogodišnjim dečkom Čananom Safirom Kolmanom. Sa njim je konačno pronašla partnera kakvog zaslužuje, s obzirom na to koliko se mučila u prethodnim vezama.

Podsetimo, 2018. Džesi je uplovila u vezu sa Čeningom Tatumom. Par je više puta raskidao i mirio se, da bi na kraju rekli da im je bolje da ostanu prijatelji. 

Međutim, kasnije je u javnost procurilo da raskid nije bio tako bajan. Naime, Džesi Džej je želela da ispuni svoju majčinsku ulogu sa Čeningom, a onda je saznala da boluje od endometrioze, kao i od Meinerove bolesti, zbog čega je morala da se oprosti od fanova i ugasi mreže.

Džesi Džej nije mogla da postane majka sa Čenngom.
pritnscreeen/instagram 

Inače, u vreme kada je saznala da ima endometriozu, pokušavala je da se ostvari u ulozi majke sa tadašnjim dečkom, glumcem Čeningom Tejtumom, međutim, nakon spoznaje, on ju je ostavio, što ju je dodatno slomilo, a ovaj potez razočarao je mnoge.

Nakon njega uplovila je u vezu sa koreografom Maksom Pamom, ali je i ova veza pukla nakon što je doživela spontani pobačaj, koji je teško podnela.

"Juče sam se šalila sa drugaricom, kako ću da pevam u Los Anđelesu a da ne kažem svima da sam trudna? Ali juče po podne, otišla sam na treći ultrazvuk i saznala da više nema otkucaja srca. Nemam kontrolu nad svojim emocijama trenutno. Možda će mi biti žao što sam ovo podelila s vama, možda neće, ne znam", napisala je tada ona.

Džesi Džej nije imala dugo sreće u ljubavi.
pritnscreen/instagram 

Srećom, Džesi je danas u srećnoj i stabilnoj vezi sa dansko-izaelskim košarkašem Čananom Kolmanom. Par je prvi put snimljen kako se ljubi i grli u Los Anđelesu.

Da je srećno zaljubljena moglo se i naslutiti po jednoj objavi na Instagramu: "Kada bih se ponovo rodila, našla bih te ranije da te mogu voleti duže", a nema sumnje da joj je košarkaš prava podrška.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!