Megan Markl i princ Hari prvi put su se pojavili zajedno u javnosti nakon krunisanja Čarlsa III koje je vojvotkinja iskusno izbegla, doduše iz opravdanih razloga. Zapravo, ona je samo dan kasnije fotografisana tokom planinarenja sa prijateljima, dok su je sada paparaci uhvatili tokom romantičnog izlaska sa suprugom.

Ona i Hari odlučili su se za romantičnu večeru u jednom Sushi Baru u Santa Barbari, a zaljubljeni par sve vreme se smejao, ne obraćajući pažnju na paparace koji su ih pratili u stopu.

Megan je ovom prilikom nosila tamno brao mini haljinu, a look je upotpunila popularnim Hermes papučama nazvanim Oran, kao i belom bunar-torbom modne kuće Cesta Collective.

Međutim, ono čemu se najviše priča dan kasnije jeste figura Megan Markl, a tabloidi poput portala TMZ spekulišu da je vojvotkinja ponovo u drugom stanju.

Mnogi su mišljenja da je Megan ponovo trudna.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ukoliko je to slučaj, njen stomačić još uvek nije veliki, a ovaj detalj mnogi povezuju s time što je na nedavnom pešačenju kroz kalifornijsku prirodu Megan sakrila stomak ispod jakne vezane oko struka, dok se ispod nje naziralo nešto neobično: neki kažu pojas koji se nosi posle operacije kile, neki tvrde torbica, a pojedini misle da je vojvotkinja krila trudnički stomak.

Mnogi misle da Megan Markl krije trudnički stomak.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ako je Megan Markl zaisa trudna, to bi moglo da bude objašnjenje zašto nije prisustvovala krunisanju kralja Čarlsa III u Londonu. Ona je u prvoj trudnoći, kada je čekala sina Arčija, često putovala, neretko avionom, ali je nakon spontanog pobačaja u drugoj trudnoći mirovala u trećoj, dok je nosila ćerku Lilibet.

U svakom slučaju, princ Hari i Megan Markl još uvek nisu komentarisali ove navode.

Bonus video:

Megan Hari zagrljaj tiktok/@izzychar97

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!