Lili Rouz Dep, ćerka je nekadašnjeg para, glumice Vanese Paradis i glumca Džona Depa.

Iako se smatralo da je Lili singl, ispostavilo se da je u tajnosti držala vezu sa ženom, reperkom 070 Shake. Lili Rouz Dep je u četvrtak potvrdila da je u novoj vezi objavom romantične slike poljupca na Instagram Story-u.

Manekenka koja je postala glumica, i koja se trenutno sprema za premijeru HBO emisije "The Idol", napisala je uz fotografiju poljupca sa svojom devojkom '4 meseca sa mojom simpatijom'

Lili Rouz Dep sa devojkom reperkom.
Instagram 

Ćerka Džonija Depa i Vanese Paradis svoju je strast pokazala u potpunosti ovim gestom, što je navelo reperku da uzvrati objavom na svom profilu.

070 Shake, pravim imenom Danielle Balbuena, oglasila se u petak na svom Instagram Story-u i objavila selfi njihovih lica izbliza.

lili rouz dep sa devojkom.
Instagram 

Par je prvi put javno povezan u februaru tokom Nedelje mode u Parizu, a njihova nova romansa je procvetala uporedo sa tajnim udvaranjem između Lilinog bivšeg Timotija Šalameta i Kajli Džener.

Lili-Rouz je izlazila sa Timoti Šalame, nominovanim za Oskara od 2018. do 2020, nakon susreta na snimanju drame "The King".

Lili Rouz Dep sa devojkom
Instagram 

Bivši par se navodno razišao iz 'poslovnih razloga', opravdavajući svoj raskid zauzetim rasporedom.

Obe mlade zvezde svoj privatni život sebično drže samo za sebe, daleko od očiju javnosti, a Lili-Rouz je nedavno rekla u intervjuu: „Uvek sam učila o važnost privatnosti i koliko je važno ceniti i čuvati stvari samo za sebe.“

Kajli Džener se parkirala ispred vile Timotija Šalameta.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U nedavnom intervjuu za i-D, Lili-Rouz je priznala: 'Što sam starija, postajem sve čudnija.'

Nova ljubav zvezde Kardašijanse sa Timotijem potpuno je iznenadila svet, posebno informacija da se par navodno zabavlja mesecima.

Par se tajno sastao u Los Anđelesu na Timotijevom štandu Taco, samo nekoliko dana nakon što je viđena kako parkira na prilazu njegove kuće na Beverli Hilsu, a kako izvori tvrde, Kajli se tu poprilično zadržala.

Timoti je navodno u vezi sa Kajli Džener.
Alpha Photo / Alamy / Alamy / Profimedia 

S obzirom na to da je ipak majka dvoje male dece, mnogima je bilo jasno da se tu odvija nešto više od prijateljstva, znajući da Kajli godinama praktikuje viđanje sa prijateljima u svom domu, baš kako bi uvek bila blizu dece.

Podsetimo, za partnere Kardašijanki se vezuje "kletva" da svakom muškarcu koji ima veze sa njima propadne karijera, a s obzirom da je Šalame bio nominovan za Oskara pre nekoliko godina, mnogi se plaše da to ne bude to, kada je reč o poslovnim uspesima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!