ĆERKA ŽELJKA OBRADOVIĆA JE NJEGOVA KOPIJA: Govori 7 jezika, ima zanimljiv hobi, a od oca je nasledila osmeh i energiju

Iz skladnog braka sa suprugom Vesnom, trener Partizana Željko Obradović ima sina Đorđa i ćerku Anju.

Ćerka Željka Obradovića je njegova kopija
Spfc / Seskimphoto / Seskimphoto / Profimedia 

O privatnom životu jednog od najboljih i najtrofejnijih trenera današnjice, Željku Obradoviću koji vodi Partizan kroz Evroligu, malo se zna. Od kada se pojavio prvo kao igrač, a potom kao trener, o Željku se uvek pisalo i pričalo samo kroz uspehe koje postiže sa svojim ekipama. Privatan život i porodicu je uvek sebično čuvao daleko od očiju javnosti, a ono što je poznato jeste da je porodica oduvek bila njegova mirna luka.

Godinama je u skladnom braku sa suprugom Vesnom koja mu je, zajedno sa decom ćerkom Anjom i sinom Đorđem, uvek bila glavni oslonac u karijeri.

Za razliku od Đorđa koji je krenuo očevim stopama i bavi se košarkom, ćerka Željka Obradovića - Anja se okrenula umetničkim vodama. Ona je u svom rodnom Beogradu otvorila umetničku galeriju 'Hestia', a zbog posla je živela u Barseloni, Parizu, a sada se skrasila u Sloveniji.

Na prvu je primetno da je od oca Željka nasledila prepoznatljiv osmeh, ali i karakter pa svaki njegov uspeh energično isprati i podeli na društvenim mrežama. 

U februara 2021. Anja mu je podarila unuku koja je dobila ime Milica. Anja pored svoje umetničke karijere uvek je radila na obrazovanju, pa tako danas govori čak sedam jezika, a koliko neguje i avanturistički duh govori i činjenida da ima i zanimljiv hobi – padobranstvo.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1