Slavni glumac Pedro Alonso kojeg je svetska publika upoznala kroz hit ostvarenje "La Casa de Papel", gotovo preko noći je postao jedan od najpoželjnijih muškaraca sveta. U korist ovoj tvrdnji ide i to što zgodnog Španca danas samo na Instagramu prati preko 8.8 miliona ljudi, a njegova popularnost sve je veća iz dana u dan. 

Međutim, ono što je javnosti posebno zanimljivo je Pedrov ljubavni život, pogotovo jer je već duže vreme u skladnoj vezi sa lepom Tatjanom koja korene vuče sa naših prostora, tačnije iz Svilajnca, iako živi i radi u Parizu. 

50-godišnji glumac često deli njihove zajedničke trenutke, u intervjuu za Vanity Fair otkrio je i da je njihova priča počela pre dve godine.

"Kada sam je prvi put sreo, počeli smo da razgovaramo, bez zavođenja. Na kraju sam joj dao broj telefona za slučaj da poželi da ostane u gradu, a ostalo je istorija", otkrio je glumac.

Ko je Tatjana Đorđević?

Lepa brineta je inače rođena u Srbiji, a bavi se slikarstvom i hipnoterapijom, a poznata je pod nadimkom Trixie Jambass. U svom poslu je veoma dobra i veoma često je radila i sa poznatima i pre veze sa slavnim glumcem, ako je verovati pisanju stranih medija.

Pedro Alonso do ušiju je zaljubljen u Srpkinju Tatjanu.
JLDuenas / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, zanimljivo je da je Tatjana diplomirala komparativnu književnost na Sorboni, te da se osim slikarstva bavi i pisanjem.

Pedro i Tatjana su zajedno crtali ilustracije za njegov drugi roman „Libro de Filipo“, a za razliku od mnogih poznatih kolega, on nikada nije žudeo da bude zvezda.

Pedro Alonso je slučajno upoznao Srpkinju Tatjanu, a danas su nerazdvoni.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Nije mi bitno da budem milioner, ne žudim da budem zvezda, jedino što želim je da mi popularnost pruži mogućnost da iskusim nešto novo u životu", rekao je za hrvatsku "Gloriju" Alonso.

Par se često zajedno pojavljuje na premijerama i crvenom tepihu, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

printscreen/instagram Devojka Pedra Alonsa

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!