Čuvena lepotica Karmen Elektra proslavila je svoj 51. rođendan, ali joj ove godine gotovo niko ne bi dao. Model i glumica i dalje izgleda neverovatno i može da se pohvali zanosnom linijom zbog čega je i dalje veoma poželjna, pogotovo muškom rodu.

Ipak, odavno je nije moguće videti u javnosti, jer velike svečanosti izbegava, ali je zato aktivna na Instagramu. Tu je i najavila rođendansko fotografisanje za Cosmopolitan, a sudeći po videu koji je objavila, jasno je da će fotografije biti veoma sexy, baš kako ona i voli. 

Inače, Karmen koja je bila seks-simbol 90-ih, proslavila se ulogom u seriji "Čuvari plaži". Žene su joj zavidele, muškarci obožavali, a slavna glumica je, slobodno možemo reći, bila oličenje seksepila i lepote tog vremena.

Mnogi su govorili da ovu damu nije krasio preterani glumački talenat, već da je zahvaljujući lepoti i oblinama dobijala uloge. Njenu karijeru obeležili su skandali, ali i afere sa mnogobrojnim poznatim muškarcima, a to sve opisala je u svojoj biografiji.

Karmen Elektra je bila poznata po skandalima.
John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Iako je nekad suvereno vladala svetskim šou biznisom, danas nije toliko uspešna. Međutim, dobar izgled, iako se bliži šestoj deceniji života, ne može joj se osporiti.

Karmen je inače pre nekoliko godina izdala priručnik "How to be sexy" kako bi pomogla ženama da zavole sebe i svoje telo.

Karmen Elektra izdala je priručnik da pomogne ženama.
Shutterstock 

"Svako ima nešto na sebi što ne voli, čak i modeli, filmske i rok zvezde. Sagradite samopouzdanje radeći na sebi i osećajte se dobro zbog toga. Želela sam da ohrabrim žene", rekla je ona tada. Karmen je našla još jedan način da podstakne dame da budu seksepilnije - lansirala je kolekciju donjeg veša koju je kreirala tako da svaka žena pronađe nešto što baš njoj odgovara.

"Mislim da svaka žena ima delove tela zbog kojih ima samopouzdanja, ali i druge delove zbog kojih se ne oseća tako prijatno. Morate da poznajete svoje telo i da znate kako želite da izgledate. Napravite to pokušavajući sve. Ja volim korsete, osim ako sam oko kuće, tada želim nešto udobno i mekano. No, važno je da nosite ono u čemu se osećate najbolje", objasnila je Karmen.

I dok je nekada žarila svetskom scenom, Karmen danas zarađuje tako što zabavlja goste na prestižnim žurkama.

Buran ljubavni život

Glumica koja je sinonim za skandale, u svojoj emotivnoj biografiji ima poduži spisak slavnih ljubavnika, a svakako najpoznatiji je košarkaš Denis Rodman. Na krilima strasti ovaj par je razmenio zavete 1998. u kapelici u Las Vegasu, ali su poništenje braka tražili posle samo devet dana. Rodman je istakao da nije bio priseban kada je oženio Karmen.

Karmen se kasnije osvrnula na njihov odnos i ispričala jednan zanimljiv momenat njihove veze.

"Jednom je dobio slobodan dan i rekao mi da će me iznanaditi. Stavio mi je povez preko očiju i smestio me na motor, a kada sam skinula povez bili smo u trening centru Bulsa. Bilo je ludo, ponašali smo se kao klinci u prodavnici slatkiša. Imali smo seks na svakom delu trening centra. U svlačionici, teretani, na terenu", ispričala je Elektra.

Inače, pričalo se da mu je upravo Elektra slomila penis, koji je ukupno povredio tri puta, ali je Rodman kasnije objasnio da je prvi put to bilo tokom odnosa sa prositutkom, potom sa drugom devojkom, a potom, treći put, sa istom sa kojom se desilo i prvi put.

Elektra je nakon njega bila u braku sa gitaristom Dejvom Navarom, a njihova romansa potrajala je tri godine.

Posle toga verila se za muzičara Roba Patersona, ali do braka nije došlo zbog njegove preljube.

Nakon tog ljubavnog brodoloma, Karmen je pala u naručje Sajmonu Kauelu, sa kojim je raskinula 2013. godine.

Danas se o njenom ljubavnom životu ne zna ništa, te nije poznato da li je u vezi ili je sama, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

PictureGroup / ddp USA / Profimedia, Shutterstock Pogledajte koliko se promenila Karmen Elektra za sve ove godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!