Jedna od naših najpoznatijih influenserki Zorana Jovanović Zorannah svoj privatni život, pogotovo kada je ljubav u pitanju, godinama vešto krije od očiju javnosti. Tako se o njenim partnerima u poslednje vreme samo nagađalo, no, sada se situacija malo promenila.

Zorana Jovanović ima novog dečka.
pritnscreen/instagram 

Identitet njenog izabranika otkrili su niko drugi do Tviteraši uhvativši ih na staru "foru" - tako što su oboje postavljali fotografije sa istih mesta u isto vreme.

Naša blogerka je pritom te iste fotografije i lajkovala fudbaleru, čime se stekao utisak da između njih postoji nešto više od pukog prijateljstva. 

U pitanju je američki fudbaler Eloj Rum, koji trenutno igra kao golman za klub Columbus Crew. Rođen je u Holandiji, dok je poreklom sa ostrva koje je u južnom delu Karipskog mora blizu severne obale Venecuele, Kuraso.

Njega na mrežama prati gotovo 100.000 ljudi, a osim fotografija sa terena, ali i sa luksuznih destinacija, veliki broj objava je i sa uskoro trogodišnjom ćerkicom koja se rodila tokom karantina. 

On je uspeo da se vrati u Holandiju malo pre zatvaranja kako bi bio sa svojom tadašnjom devojkom Lisom i novorođenom bebom. 

No, čini se da veza između njega i Lise ipak nije uspela, ali se fudbaler trudi da svaki slobodan trenutak provede sa svojom ćerkicom. 

Sada je, kako stvari stoje bacio oko i na našu blogerku, a da li će njih dvoje uploviti u ozbiljniji odnos, ili od ove priče nema ništa, pokazaće samo vreme. 

Bonus video:

KOMŠIJE OTKRILE PRAVO LICE BLOGERKE: Zorannah su svi nekad voleli, sad para nosem OBLAKE, a ovo NIKAD nije kupila u prodavnici Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!