Supruga našeg proslavljenog košarkaša, glumica Jelisaveta Orašanin veoma je posvećena kako svom mužu, tako i njihovoj deci. Iako dobar deo života provode u Bolonji gde im je baza i gde im i deca idu u vrtić, glumica je veoma često na relaciji Srbija - Italija, zbog čega joj je neretko potrebna pomoć u kući. 

Jelisaveta Orašanin ima pomoć dadilja.
Instagram 

Tako, primera radi, o deci poznatog para brine bebisiterka koju plaćaju čak 2.000 evra mesečno, piše Kurir. Ipak, i Jelisaveta i Teo se prema svojim zaposlenima i posluzi odnose kao prema članovima porodice.

Inače, dadilju su zaposlili preko preporuke, a jedino što je morala da potpiše bio je ugovor o tajnosti, sličan kao onaj koji ima Kim Kardašijan, tako da intima i detalji iz njihovog života ostaju u četiri zida njihovog doma.

Kim Kardašijan daje svojim dadiljama stroge ugovore.
Instagram 

Podsetimo, i slavna Kardašijanka priznala je da su joj dadilje veoma bitne, te da zaposlene tretira kao porodicu. Ipak, dadilje su morale da potpišu stroge ugovore o tajnosti, tako da porodične tajne ne izađu u medije. A koliko su joj zaposleni odani dalo se primetiti i jer niko nije otkrio nijednu trudnoću preko surogat majke, dok to sama Kim nije javno potvrdila, niti je procurio ijedan detalj iz njenog odnosa sa Kanjeom i slično.

Kada je reč o Jelisaveti, ona navodno trenutno ima pomoć od strane dve bebisiterke. Jedna sa njima živi 24 sata, dok druga dolazi kao ispomoć kad je porodica u Beogradu i Valjevu.

Glumica svaki slobodan trenutak koristi kako bi uživala sa svojom decom i suprugom, kao i svaka druga žena. Njena deca, kako je sama izjavila, idu u vrtić, kako bi se družila sa svojim vršnjacima.

- Meni je ipak porodica broj jedan i baza nam je Bolonja. Deca tamo idu u vrtić. Bolonja jeste miran grad, porodični, što nam u ovom periodu života apsolutno odgovara. Deca su mala, blizu je park... Sve nam je blizu. Koncentrisani smo jedni na druge. Baš uživam. Bolonja je super pozicionirana, tako da, kad se poželimo nekih većih gradova, putovanja, istraživanja, muzeja, onda sednemo u voz i sve nam je na sat-dva. Poprilično se lepo snalazimo tamo - otkrila je glumica za Blic pre nego što se vratila u svoj rodni grad i dodala da je i sjajna domaćica i kuvarica.

- Sve spremam. Je l' izgleda kao da ne znam da kuvam? (smeh) Imam decu, kako da ne kuvam? Svaki dan kuvam.

Slavna glumica istakla je da joj nije teško da se posveti i privatnom i poslovnom životu istovremeno.

- Mislim da je stvar samo dobre organizacije. Ako sve unapred isplanirate, uvek morate da ostavite mesta za nešto neisplanirano. Ali ja sam poznata kao dobar organizator, tako da unapred sve isplaniram. I kad su snimanja, volim da se o svemu precizno dogovorimo zbog organizacije svih, tako da meni, iskreno, to ne predstavlja problem. Posebno zbog toga što već šest godina ne živim u Srbiji, pa sam se navikla. Meni je lepo - zaključila je glumica.

Bonus video:

Jelisaveta Orašanin Teodosić Instagram/jagodenamagli

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!