Slavna manekenka Ana Garsija Obregon ponovo je postala mama i to u 68. godini. Veti su otkrivene slučajno, kada su je paparaci uslikali ispred porodilišta koje je napustila držeći bebu u naručju, umotanu u roze ćebence. Malo potom otkriveni su svi detalji. 

Slavna Špankinja dobila je dete uz pomoć surogat majke u Americi, a sve je sprovedeno u strogoj tajnosti. Jedine koje su znale za ovo bile su njene sestre Selija i Amalija, kao i bivši partner Alesandro Lekio. Devojčica koja je dobila ime po njoj rodila se dan nakon njenog rođendana. 

Inače, voditeljka je pre dve godine izgubila sina Aleksa koji je preminuo u 27. nakon duge borbe sa kancerom. Njega je dobila kao veoma mlada sa italijanskim aristokratom Alesandrom Lekiom sa kojim više nije u vezi, ali su ostali veliki prijatelji.

Za kratak period ostala je bez sina, ali i oba roditelja, te je izlaz iz depresije videla u majčinstvu. Inače, strani mediji pišu da joj je ćerku rodila maloletna tinejdžerka, ali ove vesti nisu potvrđene. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!