Kada je reč o porodici, Ana Ivanović poprilično je tajanstvena. Svoju intimu čuva samo za sebe, a detalje otkriva "na kašičicu", te ne čudi što je mnoge iznenadilo da ima rođenog brata. 

Miloš ivanović i Ana Ivanović su rođeni brat i sestra.
Instagram 

Dve godine mlađi Miloš Ivanović retko se pojavljuje u medijima, te se na internetu može naći samo par njihovih zajedničkih fotografija, uglavnom one koje je Ana objavila. 

Međutim, daleko od toga da Miloš nije zastupljen na mrežama, pogotovo od 2018. godine kada se pročulo da je u vezi sa ćerkom legendarnog fudbalera i počasnog predsednika Crvene zvezde Dragana Džajića, Draganom Džajić.

Od kako je uplovio u odnos sa jednom od najfatalnijih Srpkinja, i Miloš i Dragana često su postavljali zajedničke fotografije.

On je kao aktraktivan momak privlačio pažnju mnogih devojaka, ali ih je sve rastužio kada je objavio da se ženi Draganom.

Par je odlučio da na ludi kamen stane 25. maja 2019. godine. Njihova ljubav postala je celokupna kada su 16. decembra iste godine postali roditelji dečaka, kojem su dali ime Vid.

"Sličan se sličnom raduje. Miloš je predivan čovek i božanstven muž. Iz te ljubavi dobili smo sina... Uživam, jer smo se stvarno našli. Moji roditelji su 30 godina u braku i Miloševi roditelji su dugo u braku", rekla je Dragana jednom prilikom u emisiji „Magazin In".

Dok je Ana krčila težak put ka poziciji svetskog broja jedan, nije bilo lako ni zgodnom preduzetniku koji je uspeh ipak potražio u biznisu. Poznato je da, između ostalih poslova, Miloš poseduje radnju sa po meri kreiranim košuljama i drugim modnim detaljima.

Još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Dragana Džajić i Miloš Ivanović uživaju u skladnom odnosu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!