Nekada velika dečija i tinejdž zvezda Amanda Bajns završila je na psihijatrijskom lečenju nakon što je uhvaćena kako sama luta ulicama, bez odeće, što je potvrdio očevidac koji ju je uhvatio nedaleko od centra Los Anđelesa.

Bajns je mahnula nekome u automobilu, govoreći vozaču da se "vraća iz psihotične epizode". Nakon toga je sama pozvala hitnu pomoć. 

Amanda Bajns uhvaćena je dok gola luta ulicama.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Izvori kažu za TMZ da je glumica potom odvedena u obližnju policijsku stanicu, gde je tim za mentalno zdravlje utvrdio da treba da bude smeštena u psihijatrijsku ustanovu.

Srećom, izvori kažu da se ne čini da je Bajns povređena, iako su stvari mogle biti mnogo gore s obzirom na područje gde je pronađena.

Izvor blizak Amandi kaže da je ona trenutno hospitalizovana i da će verovatno nastaviti da dobija negu još nekoliko dana. Inače, psihijatrijski pritvor traje samo 72 sata, ali može da se produži.

Amanda Bajns ponovo je završila na psihijatriji.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Prošlo je skoro godinu dana od kako je prekinuto 9-godišnje starateljstvo nad Amandom. Njena majka bila je njen zakonski staratelj još 2013. godine kada se prvi put primetilo da ima problema sa mentalnim zdravljem. Tada joj je dijagnostifikovan bipolarni poremećaj. 

Nakon niza bizarnih incidenata - uključujući onaj u kojem je zapalila komšijin prilaz, umalo zapalivši svog psa - poslata je na psihijatrijsko odeljenje na lečenje.

Zanimljivo je da je Amanda ovog vikenda trebalo da prisustvuje 90s Conu u Konektikatu, događaju koji je otkazala zbog bolesti.

Amanda Bajns odustala je od pojavljivanja na javnim događajima.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Otkako je okončano starateljstvo, činilo se da je Amanda dobro, iako je poslednji incident očigledno veoma zabrinjavajući... nejasno je da li će njeni roditelji ili pravni tim ponovo 'uskočiti'.

Podsetimo, Amanda sada ima 36 godina, koja je nekada bila ogromna tinejdžerska zvezda, ali su dani njene najveće slave davno iza nje. Imala je nekoliko psihičkih slomova, iza nje su godine zloupotreba droga i alkohola, ali rehabilitacija joj je donela i ljubav jer je tu upoznala verenika.

Amanda Bajns je na lečenju upozanala i verenika.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

On je navodno jako dobro uticao na nju i pomogao joj da ostane trezna, kao i njeni roditelji sa kojima je u prošlosti bila na "ratnoj nozi". Nažalost, čini se da se situacija ponovo promenila. 

Amanda Bajns nekada je bila velika zvezda.
Shutterstock 

Poslednjih godina objavljivala je čudne i golišave fotografije, izlazila u javnost čupava i u čudnim kombinacijama, davala bizarne intervjue, tvrdila da joj je u mozak ugrađen čip, a to je bio samo delić skandala kojim je uništila karijeru. Ostaje da vidimo da li će boravak u psihijatrijskoj ustanovi pomoći ovog puta, ili će se nekadašnja slatkica ponovo vratiti starim navikama.

Amanda Bajns uništila je karijeru skandalima.
Thumbs42 / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!