Američka glumica Amanda Bajns bila je teen zvezda koju su mnogi obožavali, a njen život je usled brojnih poroka krenuo da ide nizbrdo.

Nekadašnju slatkicu paparaci su uhvatili u Los Anđelesu kada je na kratko izašla po kafu. Prošetala je u farmerkama i sivoj širokoj majici, a mnogi je ne bi prepoznali s obzirom na to da se njen izgled sa početka karijere mnogo promenio.

Mnogi su primetili da na ruci nema verenički prsten pa se postavlja pitanje da li je još uvek verena?

Amanda Bajns bez vereničkog prstena.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mnogima je već krivo ukoliko je ovo znak da su ona i Pol raskinuli jer je upravo on bio  taj koji ju je godinama držao na dobrom putu i pomogao da se osloboditi zavisnosti.

Kao i većina dečijih zvezda, i Amanda se borila sa depresijom, imala je niz nervnih slomova te je bila zavisna od alkohola i droge. Čak je i nekoliko puta bila u bolnici na odvikavanju i na psihijatriji pod nadzorom lekara.

AManda Bajns i verenik Pol.
printscreen/instagram 

Sve je krenulo nizbrdo 2012. godine kada je uhapšena zbog vožnje pod uticajem opijata. Godinu dana kasnije uhvaćena je i kako puši marihuanu u lobiju zgrade u Njujorku gde je živela, a na policajce je s 36. sprata bacila stakleni bong.

U to vreme je objavljivala i čudne fotografije, a iste godine je izazvala požar pred kućom ljudi koje nije poznavala, nakon čega je stavljena pod nadzor. Tada je završila na psihijatriji gde je utvrđeno da boluje od bipolarnog poremećaja i šizofrenije.

Amanda Bajns je vrlo mlada počela da se bavi glumom.
Shutterstock 

Amanda je vrlo mlada počela da se bavi glumom, sa sedam godina, a već s 13 je vodila svoj show. U par navrata je izjavila kako joj je medijska pažnja bila stresna pa su joj u tome pomogli droga i alkohol. Već godinama pokušava da se izvuče iz tog kruga pakla, a početkom prošle godine to joj je navodno uspelo jer je dobila diplomu za modni dizajn.

U intervju za TMZ rekla je kako bi se vratila glumi jedino ako bi se rešila zavisnosti.

- Rado bih se vratila glumi da se oporavim. Bilo bi sjajno iskustvo nastaviti show- izjavila je glumica, a kako danas izgleda možete videti u nastavku:

Thumbs42 / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Amanda Bajns danas izgleda potpuno drugačije od onoga kako je pamte Diznijevi fanovi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!