Bez obzira da li nas neka osoba privlači ili ne, ako ima lep osmeh, automatski je smatramo lepom, simpatičnom, privlačnom. Porcelanski beli i ravni zubi, pune usne, bore od smeha ili rupice na obrazima čine osobu posebno šarmantnom.

Lep osmeh teško da će proći nezapaženo, a zvezde ispod su poznate upravo po tome – zaraznom osmehu u koji smo se zaljubili kao devojčice, a i danas nam podiže raspoloženje.

U nastavku uživajte u listi poznatih muškaraca sa najlepšim osmehima na svetu.

1. Tom Kruz

Svideo nam se rad slavnog glumca ili ne, jednostavno moramo da istaknemo njegov osmeh kao jedan od najlepših poznatih osmeha u Holivudu. Tom je kao vino, a godine mu tako dobro stoje. Od malih nogu dobija komplimente za svoj osmeh, ali i za simetriju lica uopšte.

Tom Kruz osmeh.
Jannie Nikola Photography/Mega / The Mega Agency / Profimedia 

2. Čejs Kraford

Atraktivnog glumca poznajemo po ulozi Nejta Arčibalda u tinejdžerskoj seriji "Gossip Girl". Prošlo je više od 10 godina od emitovanja poslednje epizode, a Čejs izgleda sve bolje i bolje. Prelepi zubi, šarmantan izgled i lepo lice učinili su da se ovaj osmeh izdvoji kao jedan od najlepših.

Čejs Kraford.
MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia 

3. Džordž Kluni

Jedan od najpoželjnijih muškaraca u svetu kinematografije javno ističe da je srećniji nego ikada u životu, pa često možemo videti taj osmeh koji ga osvaja decenijama. Osim lepih zuba, smeju mu se i oči.

Džordž Kluni
Screenshot/Instagram Slavni glumac kaže da mu za šišanje treba doslovce dva minuta

4. Metju Mekonahi

Šarm jednog od najzgodnijih muškaraca na svetu i dalje je isti kao i pre deset godina. Možda je najšarmantniji način na koji se glumac smeje, tako spontano i prirodno.

Metju Mekonahi.
Shutterstock 

5. Dvejn Džonson

Iako je na prvi pogled opasan čovek velikih mišića koji privlači zlo, čim se nasmeje, vidimo koliko je zapravo topao i prijatan njegov karakter. Osmeh poznatog glumca zaista greje srce.

Dvejn Džonson
Print Screen / Instagram 

6. Ijan Samerholder

Šarmantni glumac ima i jedan od najlepših osmeha na svetu. Prelepi zubi, plave oči, pomalo asimetričan osmeh koji je toliko savršen u svojoj nesavršenosti i Ian se našao na našoj listi 10 najlepših osmeha na svetu.

7. Patrik Dempsi

Zgodnog glumca poznajemo iz serije Uvod u anatomiju, a opčinio nas je i u mnogim drugim romantičnim komedijama. Uvek igra dobrog momka, a njegov osmeh nas privlači decenijama. A Patrik je kao vino...

8. Robert Patinson

Od sage Sumrak, mnoge devojke su se zaljubile u šarmantnog glumca. Prema naučnim proračunima – on je najlepši čovek na svetu jer ima najsimetričnije lice, a njegov osmeh je zaista lep.

9. Hju Džekmen

Australijski glumac ima opasne uloge koje ga nekako čine posebno zgodnim. Međutim, čim se osmehne, pokazuje nam toplinu koju krije u sebi, što je posebno vidljivo u tom širokom, šarmantnom osmehu.

Hju Džekmen osmeh.
Print Screen / Instagram 

10. Bredli Kuper

Na poslednjem, ali jednako važnom mestu, našao se još jedan šarmantni glumac. Bredli nas osvaja osmehom u svim žanrovima, a njegov šarm posebno dolazi do izražaja kroz njegov osmeh.

Bredli Kuper osmeh.
Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Izvor: Zadovoljna.hr