"Ne mogu da verujem da ovo govorim. Učinio sam sve da mi bude bolje, ali moja bolest se pogoršava", započeo je Džastin Biber objavu na svom Instagram storiju početkom juna prošle godine i time otkrio da otkazuje koncerte planirane za narednu sedmicu.

Za sve je bila zaslužna njegov sindrom koji je kasnije na delu snimio u videu.

"Kao što vidite, na jedno oko ne mogu da trepćem. Jednom stranom ne mogu ni da se nasmešim. Dakle, s ove strane lica imam potpunu paralizu", rekao je Biber na Instagramu otkrivši da mu je dijagnostifikovan Ramsai Hantov sindrom.

Džastin Biber zdravstveni problem  instagram/justinbieber

Reč je o virusnoj bolesti koju uzrokuje herpes zoster, a simptomi mogu biti jaka bol u uhu i prolazna ili trajna paraliza lica.

"To je zbog virusa koji napada živac u mom uhu i facijalnim živcima i uzrokovao je paralizu mog lica", objasnio je Biber u snimku koji je podelio na instagramu.

Džastin BIber se nije smejao zbog sindroma od kog boluje.
Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Na video-snimku se smejao i pokušavao da trepće, pokazujući da je bolest ozbiljna. Sada je superzvezda je objavio stori na Instagramu uz reči: "Samo me čekajte".

Na snimku se vidi kako se Biber ponovo neometano smeje, što je bilo gotovo nemoguće prošlog juna, kada je objavio da pati od paralize lica zbog Remzi Hantovog sindroma.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!