Čuveni muzičar Diplo u prošlosti je bio samo sa vanserijskim lepoticama. Zato je i bilo pravo iznenađenje kada je pre nekoliko dana priznao da su ga zadovoljavali muškarci, kao i da ne propušta da gleda određeni tip videa na TikToku. 

On je u podkastu Emili Ratajkovski otvoreno pričao o burnom svom ljubavnom životu"Ne želim da definišem da sam gej, ali nisam, nisam gej. Ne uzbuđuju me muškarci, za koje znam... Siguran sam da su mi ranije muškarci pružali oralni seks", rekao je dj.

"Oralni seks nije tako gej. Mislim, ne znam,ti mi reci", dodao je Diplo i otkrio da može da vidi sebe kako se zabavlja sa muškarcima na duže staze.

Popularni di-džej je otkrio da ima sklonost da gleda muškarce koji "cepaju drva" na Tiktoku: "Momak koji seče drva je nekako seksi. Ne znam da li je to stvar koja će me potpuno prebaciti na gej stranu... ali oni su prilično zgodni."

Priznao je da više gej osobe ne gleda sa čuđenjem. "Kultura se promenila, muškarci su više fleksibilniji. Ranije sam mislio da je čudno biti gej, dok sam posmatrao svoje vršnjake u školi i rođake koji su homoseksualne orijentacije, jer je situacija tada prema tome jednostavno bila drugačija", zaključio je.

Interesantno je da je slavni muzičar do sada skrivao svoj ljubavni život, a brojne veze sa poznatim lepoticama nikada nisu bile potvrđene. Nije se ženio, ali je dobio troje dece iz dve veze. 

Tako je od 2003. do 2008. bio sa reperkom M.I.A.

Nakon toga je uplovio u vezu sa event menadžerkom Ketrin Lokhart . Bili su zajedno od 2009. do 2014. godine i sa njom ima sinove Loketa (13) i Lazera (9).

Nakon toga je godinu dana bio u vezi sa pevačicom Keti Peri.

U periodu kada je raskinuo sa pevačicom, šuškalo se da je osvojio srce pop ikone Madone.

Di-džej se 2017. godine na žurci nakon dodele Oskara magazinaVanity Fair pojavio sa glumicom Kejt Hadson, pa se šuškalo da su više od prijatelja.

Pre tri godine, di-džej je potvrdio da je dobio sina sa modelom Dževon King (30).

Iste godine se spekulisalo da izlazi sa modelom i di-džejicom Šantel Džefriz. Oni su u januaru 2020. godine primećeni kako se opuštaju u Meksiku. Šantel je tada podelila seriju fotografija na Instagramu što je dopirnelo glasinama o njihovoj vezi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!