Sinoćna dodela Oskara okupila je creme-de-la-creme Holivuda, ali i one koji bi to želeli da budu, te je tako, očekivano, sve vrvelo kako od sjajnih modnih odabira tako i onih koji koji su u najmanju ruku izazivali čuđenje. No, to je Oskar, a rizične toalete gotovo da se podrazumevaju, iako su pojedinci malo i preterali. 

A upravo je na listi onih koji su svoju modnu igru odveli u potpuno pogrešan pravac i lepa pevačica Sijara koja je u prošlosti oduševljavala izdanjima. Međutim, ono što je ponela na ovogodišnju dodelu Oskara mnogi su opisali kao "vulgarno i degutantno", kao i da se "prodala za malo pažnje s obzirom da je nema nigde godinama.

Sijara se pojavila na dodeli Oskara u goloj haljini.
Michael Tran / AFP / Profimedia 

Naime, pevačica se pojavila na tradicionalnoj Vanity Fair žurki nakon svečanosti u riskantnom izdanju koje je više otkrivalo nego pokrivalo. 37-godišnjakinja pokazala je obline u goloj mrežastoj haljini norveškog dizajnera Petera Dundasa.

Toaleta je imala dubok dekolte, ali i otvorena leđa, a Sijara je ispod nosila samo nalepnice za bradavice i tanga veš, zbog čega je njena zadnjica bila u prvom planu.

Sijara je ispod providne haljine nosila samo tange.
Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Look je upotpunila vrtoglavim potpeticama i plišanim rukavicama, a od nakita je nosila samo dijamantske minđuše. Sijara je malo toga ostavila mašti, ali njen hrabri odabir nije svima bio po volji. Dok su joj neki aplaudirali jer je riskantnu haljinu iznela kako to samo ona ume, bilo je i drugih koji su se krstili i govorili da "prodaje golotinju da bi se o njoj pričalo".

No, šta vi kažete, da li vam se izdanje lepe pevačice dopada ili ne? Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!