Dženifer Lopez definitivno je jedna od najlepših, najatraktivnijih i najpoželjnjih žena svih vremena, i da se ne lažemo, mnogi bi želeli da su na mestu njenog supruga, Bena Afleka. 

Dženifer Lopez je jedna od najpoželjnijih žena sveta.
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

A na listi onih koji bi se rado menjali sa glumcem definitivno su i neka od najvećih imena Holivuda, kao što je, primera radi, Leonardo Dikaprio, što se saznalo sasvim slučajno, zahvaljujući šali u emisiji Džejmsa Kordena"Carpool Karaoke".

Leonardu Dikapriju se takođe sviđala Džej Lo.
Shutterstock 

Ono što je pre 6 godina bilo samo dobra šala, sada je ponovo postalo viralno, i pretvorilo se u sprdnju slavnog glumca, koji se svako malo nađe na meti kritika zbog toga što izlazi sa klinkama, odnosno nijedna njegova devojka nije starija od 25.

Leonardo Dikaprio ne izlazi sa ženama starijim od 25.
Profimedia 

Naime, poslednjih dana TikTok je preplavljen isečcima iz pomenute emisije u kojima Korden uzima telefon Džej Lo i šalje poruku Leu. Voditelj se najpre čudio što pevačica ima brojeve gotovo svih velikih imena u Holivudu, da bi izbor pao na Dikaprija kao "žrtvu" za "prenk", odnosno šalu. 

"Hej dragi, treba mi da se opustim. Imaš li neki predlog. Javi mi se, Džej Lo (znaš, ona iz bloka)", glasila je poruka koju je poslao. Da stvar bude još luđa, Leo je ubrzo odgovorio: "Misliš večeras, srce? Hoćeš da idemo u klub", glasio je odgovor koji je stigao već kroz par sekundi." 

Džej Lo je pokazala sms koji je poslat Leonardu Dikapriju.
printscreen/youtube 

Dženifer je zasmejala do suza i rekla Kordenu: "Najgore što on misli da sam ja ozbiljna", ali iako ju je voditelj terao da izađe sa Leom u klub, Dženifer, koja je tada bila solo, ipak se odlučila da ostane kod kuće i kako kaže, "kuva sa decom"

Ipak, oboje su bili zbunjeni što joj je Leo odgovorio sa "srce", a Dženifer je dodala da "verovatno svaku devojku tako zove".

Džej Lo je bila zbunjena što joj se Leonardo obratio sa "srce"
printscreen/youtube 

I sve bi ovo bilo dobra šala, da delovi emisije, koja ima čak 95 miliona pregleda, nisu posle šest godina ponovo završili na mrežama, gde se povela polemika. 

Tako su mnogi tek sada postali svesni kojom je brzinom Dikaprio odgovorio na poruku Lopezove. "Ali Leo kao zapeta puška. Kao da je samo čekao da mu se javi neka riba", "Kako ga spustila Džej Lo... radije bi kuvala nego izčazila sa njim", "Vidimo da Džej Lo voli da izlazi sad kada je sa Benom, ali za Leonarda je bila u fazonu - neka hvala", "Ono kad te baka Džej Lo spusti, s obzirom da su mu devojke preko 25 stare", "Zar Leonardo nije imao tada devojku, ovo je tako bez poštovanja", "Dženifer navukla Lea dobro, e neka je, zaslužio je", "Ono kada skoro 100 miliona ljudi gleda tvoju sramotu"... samo je bio delić komentara ispod snimaka na TikToku.

Leonarda Dikaprija je javno izblamirala Džej Lo.
LESERmbi / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dobar deo je komentarisao i to što je rekla Dženifer da Leonardo svaku devojku zove "srce". 

"Podseća na one matore predatore koji ti ne pamte ime i misle da mogu sve samo zato što imaju pare", "Ali taj krindž momenat na njegovo "srce"... Džej Lo je dobro postupila što nije otišla sa njim", "Da li ste ikada videli Džej Lo i Leonarda nakon ovoga na crvenom tepihu? Ne! Sve jasno", "Leonardo, predator, fuj"... pisali su ljudi.

Dženifer Lopez aplaudiraju jer je "spustila" Dikaprija.
ABC / Ferrari / Profimedia 

Kako stvari stoje, ovo je defintivno primer za ono - jednom na internetu, zauvek na internetu, a zanimljivo je i da nakon ove emisije ni Dženifer ni Leonardo Dikaprio nikada nisu komentarisali spornu situaciju, iako su neki izvori svojevremeno izjavljivali da glumcu nije prijala šala, odnosno da se osetio "navučenim na tanak led"

"Ako je i mislio da će mu se posrećiti sa Dženifer Lopez, nakon ove bruke sledeći put će biti pametniji", rekao je navodno jedan od izvora. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!