Anastasija Kvitko je jedna od najpoznatijih Ruskinja, a popularnom su je učinile njene istaknutne oblina i figura peščanog sata zbog čega su je prozvali nova Kim Kadašijan. Ruskinja je tvrdila da nije uradila nijednu plastičnu operaciju, a onda se saznalo kako Anastasija Kvitko zaista izgleda.

Anastasija je na Instagramu veoma brzo stekla veliku popularnost a onda su je paparaci sreli na plaži u Majamiju, kao i na jednom holivudskom događaju.

Kada se uporede te slike sa fotografijama sa njenog Instagram profila, razlika je drastična i više je nego očigledno da ona fotošopira svaku svoju sliku pre nego što je objavi na društvenoj mreži.

Anastasija Kvitko uživo.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

I ne samo to, mnogi komentarišu da i njen izgled uživo nije prirodan odnosno da je imala brojne estetske korekcije ne bi li bila sličnija američkom TV zvezdi, ipak onda tvrdi suprotno.

- Moje telo je sportske građe, moji bokovi su zategnuti, zadnjica mi je najlepša, a na licu nisam radila nijednu plastičnu korekciju. A ona - svi znamo šta je uradila sa svojom pozadinom.

Kritike i istina o njenom izgledu nije uticala negativno na broj njenih pratilaca na Instagramu. Desilo se nešto sasvim suprotno, pa nju sada prati više od 12 miliona ljudi.

Anastasija Kvitko uživo.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, tokom uspešnog putovanja, angažovale su je mnoge agencije za modela. Ali neke manekenske organizacije su je zanemarile zbog njene telesne masti, ali ona je to pretvorila u svoj zaštitni znak i sa velikim uspehom se održala u industriji.

Anastasija Kvitko se duže vreme ne pojavljuje u javnosti, van mreža pa je pitanje da li je zahvaljujući veštačkom ulepšavanju možda i zaista došla do željenog izgleda koji je na Instagramu promovisala godinama unazad.