Stanje Toma Sajzmora nije se poboljšalo otkako je ranije ovog meseca pretrpeo aneurizmu nakon moždanog udara - ostavljajući svoju porodicu u veoma teškoj situaciji.

Menadžer zvezde čuvenog filma "Saving Private Ryan" i mnogih drugih, Čarls Lago, preneo je zvanično saopštenje porodice za Page Six, rekavši da je glumac u "kritičnom stanju, u komi, na odeljenju intezivne nege". 

"Danas su lekari obavestili njegovu porodicu da nema dalje nade i preporučili su odluku o kraju života", nastavio je on, napominjući da "porodica sada odlučuje o pitanjima glumčevog kraja života" i da "traže privatnost" u ovom teškom trenutku.

"Porodica želi da se zahvali na stotinama poruka podrške i molitvi koje je primila. Ovo je bilo teško razdoblje za njih", dodao je.

Podsetimo, 18. februara oko 2 sata ujutro, Sajzmor je bio u svom domu u Los Anđelesu kada je doživeo aneurizmu mozga kao rezultat moždanog udara. Nakon što je neko od ukućana pronašao glumca bez svesti, pozvali su hitnu pomoć i on je hitno prebačen u obližnju bolnicu.

Sajzmor, koji je bio jedan od glavnih "faca" Holivuda tokom devedesetih, ostao je u centru pažnje iako je napravio korak nazad od glume, doduše, ne iz najboljih razloga.

Ovaj 61-godišnji glumac je više puta hapšen tokom 2000-ih zbog nasilja u porodici i optužbi u vezi sa drogom, zbog čega je proveo 17 meseci u zatvoru.

Zatim je 2018. jedna žena tvrdila da ju je neprimereno dodirivao tokom snimanja filma "Born Killers" iz 2003. kada je bila mlada devojka. Međutim, Sajzmor je negirao "veoma uznemirujuću" tvrdnju i sudija je kasnije odbacio slučaj. Hapšen je i 2019. i 2020. zbog vožnje pod dejstvom i posedovanja nedozvoljenih supstanci.

Glumac je nakratko bio u braku sa Mejv Kvinlan od 1996. do 1999. Iako se nikada nije ponovo oženio, Sajzmor je 2005. sa Dženelom Mekintajr dočekao sinove blizance Džegera i Džejdena, koji sada imaju 17 godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!