Britanski voditelj i zvezda rijaliti programa "The Only Way Is Essex" Džejms Arđent uspeo da izgubi više od 80 kg za samo devet meseci. Sve je usledilo nakon što se posvetio vežbanju i zdravom načinu života nakon operacije želudca vredne 10.000 funti koja mu je spasila život i kojom je uklonjeno 70 odsto sala sa stomaka.

Voditelj smršao 80 kilograma.
CLICK NEWS AND MEDIA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Posle velike fizičke transformacije i borbe sa viškom kože, operativnim putem sredio je "problem" koji mu je, kako je rekao, uništavao ljubavni život. Zato je u dve godine uspeo da promeni svoj izgled do neprepoznatljivosti.

Bio je podvrgnut vezivanju želuca, a kasnije i zatezanju stomaka, a može se videti kako je, nakon mršavljenja, u top formi.

Operacija je za njega bila opomena i upozorenje da je došlo vreme da se jednom za svagda odrekne alkohola i narkotika. Džejms je za britanske medije rekao da je trezan više od godinu i po dana i da nije popio ni kap alkohola.

Sa novim izgledom došla je i nova devojka, Stela Turian, iz Italije koja ima 18 godina, a on je procvetao posle operacije uklanjanja viška kaže.

"Sad imam samopuzdanje u spavaćoj sobi. Zapravo, osećam se samouvereno i u romantičnim situacijama, na plaži i u javnosti. Da me ne shvatite pogrešno, želim da i dalje vežbam i da se zategnem. Stiže leto i moram da bude spreman."

Iako sam izgubio 83 kilograma i dalje sam nosio XL garderobu i kupaće gaće. Na sve načine sam pokušavao da sakrijem višak kože na stomaku.

Ne želim više nijednu hiruršku intervenciju. Prošao sam šta sam morao i više se neću vraćati tamo gde sam bio", ispričao je Džejms.

Danas vežba pet puta nedeljno, pliva i trenira boks, a pridržava se i striktne dijete koja uključuje salatu od piletine, ribu i puno povrća, dok od pića konzumira samo vodu i zeleni čaj.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!