Kada ste svetski poznata zvezda sa milionima na računu, pogotovo kada iza vas stoji jedna od najmoćnijih sekti na svetu, onda potreba za čovekom koji će vas u stopu pratiti sa grejalicom nije ništa iznenađujuće. Barem, tako je u slučaju Toma Kruza

Tom kruz iznenadio je sve zbog čoveka sa grejalicom.
Chris DELMAS / AFP / Profimedia 

Navikli smo vala sa njegove strane da redovno iznenađuje javnost. Tako, on sam izvodi čak i najopasnije vratolomije, jer, šta će mu dubler (?!), redovno "pumpa" i "izuvava" lice filerima, po potrebi koristi i narandžasti sprej ten, ne viđa ćerku jer mu crkva brani, i naravno, ima grejalicu, nevezano da li je na crvenom tepihu, ili na setu filma.

Tom Kruz redovno ima čoveka sa grejalicom na crvenom tepihu.
Valerie MACON / AFP / Profimedia 

I ko zna do kada bi ovo poslednje ostalo tajna, da se na mrežama nije našla fotografija fana koji je uhvatio trenutak, s obzirom da grejalicu na zvaničnim slikama videti nećete. 

U prvom planu, nasmejani Tom, pozira sa najširim osmehom na licu, u pozadini "mučenik" koji drži grejalicu, ne predaleko, da mu ne bude hladno, a ni preblizu, da mu se ne istope šminka i fileri. Dakle, u prevodu - ima posla za onog ko hoće da radi.

Naravno, internet je eksplodirao od komentara, ali bilo je i onih koji su ga branili.

"Stigao sam na premijeru odmah posle Toma Kruza te noći, bilo je sunčano i toplo u ulici O’Konel, tako da je crveni tepih nije bio iznenađenje. Iskreno rečeno, bio je tamo skoro dva sata i razgovarao sa fanovima i medijima pre projekcije. Trebalo je da ponese jaknu.", glasi jedan od komentara.

No, Tom je Tom, i naravno da će da pozira u fantasičnom odelu, a ne tamo nekoj jakni. 

Inače, glumac ovako nešto praktikuje i na setovima, što nije toliko iznenađenje, odnosno, nije jedini koji radi ovakve stvari, ali jeste kada je reč o crvenim tepisima. 

No, ne možemo, a da vas ne pitamo, da li biste radili kao lični nosač grejalice za Toma Kruza? Pišite nam vaše mišljenje u komentarima.

Tom Kruz uvek ima čoveka sa grejalicom, čak i na setu.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!