Mark Entoni i Nadia Ferera objavili su na Dan zaljubljenih srećne vesti, nedavno su dobili prvo zajedničko dete. Čuveni pevač, koji danas slavi 55. rođendan dobio je sedmog naslednika i i pridružio se time grupi poznatih očeva koji u u zrelijim godinama dobijaju decu.

Nova žena Marka Entonija je trudna.
DAME / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njihova porodica sada je postala bogatija za još jednog člana.

Inače, vesti o trudnoći usledili su samo dve nedelje nakon brzog i iznenadnog venčanja, a iako se ne zna u kom je Nadia mesecu, sudeći po stomaku, čini se da su trudnoću neko vreme krili, zbog čega su se na Tviteru mogli pročitati i šaljivi komentari da je Entoni iskopirao "Srbe" s obzirom da je, po nekim istraživanjima na ovim prostorima, sve više žena u trenutku udaje u blagoslovenom stanju. 

Podsetimo, Entoni iza sebe već ima šestoro dece. Sa bivšom devojkom Debi Rosado ima 29-godišnju ćerku Arijanu Munjiz, a sa njom je usvojio i sina Čejsa Munjiza. U braku sa prvom ženom Dajanarom Tores dobio je dvoje dece - Kristijana i Rajana Munjiza.

Sa koleginicom Dženifer Lopez dobio je bizance Eme i Maksa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!