Monika Levinski poslednjih godina se nije toliko pojavljivala u javnosti, niti je aktuelna kao u vreme najvećeg skandala, kada je javno obelodanjeno da je bila ljubavnica Bila Klintona. Podsetimo, davnih devedesetih slučajno se saznalo da je tadašnji američki predsednik imao aferu sa 20-godišnjom Monikom. Bil je tada na sve načine pokušavao da se "opere" od svega, dok je Monika stavljena na stub srama. 

"Nisam imao seksualne odnose sa tom ženom", rekao je svojevremeno američki predsednik, a ta rečenica će ostati upamćena kao jedna od najpoznatijih izjava iz njegovog mandata. I jedna od najvećih laži, jer će Levinski kasnije priznati da su imali oralni se*s.

Monika Levinski imala je aferu sa klintonom.
CNP / ddp USA / Profimedia 

Podsećanja radi, Monika Levinski je u Belu kuću došla nakon što je 1995. godine završila psihologiju. Tada je, sa samo 20-ak godina, upoznala američkog predsednika sa kojim će ući u kratkotrajnu aferu. Kako je kasnije priznala, nije joj trebalo mnogo da se zaljubi u svog šefa, a opile su je "njegova moć i snaga", ali i slatkorečivost kojom je kupio.

Međutim, nakon skandala otpočeo je mučan period za Moniku. Njeno mentalno zdravlje bilo je poljuljano, a kako je kasnije isticala, razmišljala je i o samoubistvu.

Ljudi su joj dobacivali na ulici, zvali je pogrdnim imenima: "debela ljubavnica", "ku*va", "prasica", a najviše ju je pogađalo to što je opisivali kao ženu koja "nije dobar izbor za ženidbu", groktali su za njom i slično, te je Monika kasnije dobila i ponudu od jedne kompanije da smrša za milion dolara. I uspela je. Ali je, tokom godina, njena kilaža ipak varirala gore - dole.

Umesto da beži od svoje prošlosti i strahova, odlučila je da ih prihvati i da živi sa njima. Postala je borac za ljudska prava i učestvuje u radu mnogih organizacija koje štite ljude od verbalnog i psihičkog nasilja, ali se nije eksponirala u javnosti kao nekad

Monika Levinski smršala je i dobila za to milion dolara.
Frank Micelotta/PictureGroup for FX / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Sada se prvi put pojavila na nekom javnom događaju, i u pitanju je bila londonska premijera filma "What's Love Got to Do with It?". Monika je pozirala sa velikim osmehom na licu pored velikih holivudskih zvezda poput Eme Tompson i Mini Drajver. 

Monika Levinski pojavila se u javnosti.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nosila je elegantne crne pantalone sa širokim nogavicama, i jaknu sa šljokicama, dok je look upotpunila jednostavnom šminkom i blago uvijenom kosom. Izgledala je neverovatno, a lice joj je odisalo svežinom.

Malo je reći da je njeno pojavljivanje na nekom javnom događaju izazvalo ogromnu pažnju, a lepo je videti da se godinama kasnije konačno izdigla iz svega, te danas izgleda kao potpuno druga žena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!