Britansko-američka glumica Lili Kolins u epizodi podcasta “We Can Do Hard Things” otvoreno je govorila oodnosu s bivšim dečkom koji ju je navodno omalovažavao.

- Za mene je moja romantična toksična veza bila verbalno i emocionalno zlostavljanje, započela je 33-godišnja zvezda Netflixove serije "Emily u Parizu".

- Zvao bi me ‘”Mala Lili” i koristio bi grozne reči o meni u smislu onoga što nosim, nazivao bi me ku**om, rekla je Lili ističući koliko se loše osećala zbog toga.

- Bile su to grozne i omalovažavajuće reči. Postala sam tiha, počela sam da se osećam lepo u tišini, objasnila je glumica koja je danas u srećnom braku s Čarlijem Mekdovelom, međutim i dalje se nosi s određenim traumama.

lili kolins o bivšem koji ju je zlostavljao
Shutterstock 

- Situacija je potpuno drugačija sada nego pre 10 godina. Iako imam zdravu vezu danas, postojati trenutak koji se dogodi tokom dana kada se prošlost vrati. To je poput milisekunde ili kraće od milisekunde. Vaša utroba reaguje, vaše srce počne kucati i odjednom se vratite u trenutak kada su vam to rekli pre 10 godina. Ali više niste tamo. Užasno je teško, dodala je Netflixova zvezda koja se osvrnula i na ono što je naučila od svog psihoterapeuta.

- Kada bi se plen osetio ugroženim, smanjio bi se što je više moguće, verovatno ne jedući, čineći se što manje sočnim i primamljivim jer se tako oseća najsigurnije, objasnila je glumica koja se u prošlosti borila s poremećajem ishrane.

- Sada u životu imam svog divnog muža koji me podržava, komuniciramo i razgovaramo o svemu, priznala je Lili koje se udala 2021. godine.

- Nikada neću moći pravilno opisati koliko je bio dobar protekli vikend, ali magija je prilično dobro mesto za početak. Nikada nisam želela biti više nečija nego tvoja, a sada ću ti biti žena, napisala je putem Instagram ubrzo nakon venčanja.

Iako nije otkrila identitet bivšeg dečka, ranije su je povezivali s nizom glumaca uključujući Tejlora Laurenta, Zeka Efrona, Krisa Evansa i Nika Jonasa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!