Bil Gejts osnivač Microsofta i jedan od najbogatijih ljudi na svetu, već je nekoliko nedelja u središtu javnosti i to sve otkako se u javnosti šuška da ima novu devojku. Naime, ova priča dolazi posle dve godine nakon što se brak od 27 godina sa Melindom završio razvodom.

Bil Gejts izgleda ima novu devojku, a sve su glasnije priče da je u vezi sa Paulom Herd.

Da jedan od najbogatijih filantropa ima novu devojku, već je sama po sebi vest, ali ova priča ima i jedan zanimljiv detalj. Naime, kruže glasine da je u pitanju Paula Herd koja je inače udovica bivšeg direktora i predsednika kompanije Oracle Marka Herda, koji je umro u 62. godini 2019. godine nakon borbe sa rakom.

Ko je ustvari Paula Herd?

Paula, čije je devojačko prezime Kalupa, radila je kao izvršna direktorka NCR-a 1990. godine kada se udala za svog pokojnog muža, koji je proveo 25 godina napredujući u kompaniji. Živeli su u okrugu San Mateo i imaju dve ćerke, Ketrin i Keli.

Bil Gejts i Paula Herd.
Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia 

Herd je sada organizatorka događaja i filantropoškinja, dok je ranije radila u tehnološkom sektoru. Njen pokojni muž, koji je većinu svoje karijere proveo u tehnološkoj kompaniji NCR, pre nego što se pridružio gigantu Oracle 2010. godine, imao je bogatstvo od 500 miliona dolara u vreme svoje smrti.

Putevi osnivač Microsofta i izvršnog direktora Oracla su se više puta ukštali.

Mark, bivši student tenisa na koledžu, i Paula su čak slikani iza Gejtsa na teniskom meču u Kaliforniji 2015. godine. Ali prošlog meseca, Paula i Bil su viđeni kako zajedno gledaju finale muškog singla na Australijan openu u Melburnu.

Bil Gejts i Paula u Australiji

Nekoliko dana nakon njihove posete Australiji, Gejts je u jednom intervjuu priznao da je otvoren za romantične veze posle razvoda. Na pitanje da li bi voleo da ponovo pronađe ljubav u razgovoru sa BBC tokom posete Keniji prošle nedelje, odgovorio je: ‘Naravno, ja nisam robot.’

„Oni su nerazdvojni“,kaže prijatelj para za Daily Mail.

„Zajedno su više od godinu dana i ona je uvek opisivana kao „misteriozna“, ali za njihov uži krug nije misterija da su u romantičnoj vezi“, dodao je izvor.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!