Mnogo se zna o životima omiljenih holivudskih parova, ali malo njih i dalje pokušava da svoju privatnost zadrži za sebe. Takav su Danijel Krejg i Rejčel Vajs, glumački bračni par koji se retko pojavljuje u javnosti io kojem se, upravo iz tog razloga, ne piše često.

Zato su ih sada paparaci slikali kako izlaze iz zgrade u Njujorku, bili su u prilično ležernim odevnim kombinacijama, ali izgledalo je kao da im nije stalo do fotografa koji ih prate.

Danijel Krejg sa ženom.
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, u braku su od 2011. godine, a njihova ljubavna priča je više nego zanimljiva, naime, pre nego što su se venčali u tajnosti, trebalo im je čak 16 godina da postanu par. Upoznali su se 1994. dok su sarađivali na predstavi 'Les Grandes Horizontales' u Studiju za probe Nacionalnog pozorišta u Londonu. Imali su mnogo ljubavnih i intimnih scena, ali nisu postali ništa više od kolega.

Danijel Krejg sa ćerkom.
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ponovo su sarađivali 2010. i igrali supružnike u psihološkom trileru 'Kuća snova' i tada se među njima rodila ljubav. Da bi bili zajedno, Rejčel je prekinula devetogodišnju vezu sa rediteljem Darenom Aronofskim, sa kojim je dobila sina Henrija, dok je Danijel raskinuo veridbu sa filmskom producentkinjom Sacuki Mišel.

Vajs je ranije rekla da ne želi brak, ali joj je Danijel promenio mišljenje, a u retkim trenucima kada je govorila o njihovoj vezi otkrila je da su godinama bili prijatelji pre nego što su se zaljubili.

Danijel Krejg i Rejčel Vajs
ADavidson / Goff Photos / Profimedia 

Par je imao skromnu ceremoniju venčanja, prisustvovali su samo Danijelova ćerka Ela, Rejčelin sin Henri i njihovi kumovi. Par je u septembru 2018. dobio ćerku, koju su neko vreme uspešno krili od javnosti, pa je za javnost bilo pravo iznenađenje kada su snimljeni sa njom u šetnji.

Danijel Krejg i Rejčel Vajs
Shutterstock 

Nisu hteli ni da otkriju ime ćerke i to im je išlo na ruku sve do selidbe Danijelove ćerke Ele. Naime, za Božić 2020. na Instagramu je postavila fotografiju kućice od medenjaka sa imenima članova porodice, a među njima je bila i mala Grejs.