Slavna srpska teniserka Jelena Janković je 2021. godine donela na svet ćerkicu Unu koja je plod ljubavi između nje i Branka Baraća, inače interniste-reumotologa sa stalnom praksom na jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Par je od samog početka svoju privatnost krio od očiju javnosti, te ne iznenađuje to što se ne pojavljuje često u medijskom prostoru.

Jelena Janković od kada je postala majka se mnogo promenila.
Shutterstock 

Pored uspeha na terenu, posebnu pažnju privlačio je i njen privatni život koji nikada nije delila na tacni, a izgled Jelene Janković neretko je bio među najkomentarisanijim temama. Otkako se ostvarila u ulozi majke i dobila devojčicu, jedna od najbolji naših teniserki u istoriji potpuno se povukla iz javnosti, a ne oglašava se ni na društvenim mrežama.

Iako porodičnim i povučenim životom sa suprugom i malenom ćerkom Unom živi u Beogradu, gradska dešavanja ne posećuje niti je na nekom javnom skupu viđena, piše Story.rs. Po svemu sudeći, reklo bi se da je društveni život stavila u drugi plan i potpuno se posvetila majčinstvu koje joj je kako kaže život potpuno preokrenulo, ali ona uživa u svemu što joj je takva promena donela.

Jelenu Janković majčinstvo potpuno promenilo.
Rob Prange / Zuma Press / Profimedia 

- Jurim za detetom, život se totalno promenio. Više nisam ja prioritet, niti moje obaveze, nego dete. Sad je tako. Zasniva se sve na tome šta njoj treba, da njoj obezbedim negu i brigu, briga o detetu je uvek tu. Trudim se da budem dobra majka, da budem posvećena, ona mi je sada najbitnija. Pogotovo sada kad je mala, prohodala je, sve je zanima, hoće sve da pipa, želi svuda da ide, radoznala je, eto - zaključila je sa osmehom na licu nekadašnja prva teniserka planete za "Sport Klub".

Upravo iz razloga što intimu vešto čuva samo za sebe i svoje najmilije, pa mediji nisu imali previše uvida u njenu privatnost, mnogima je zapao za oko post koji je osvanuo nedavno na Instagram profilu jedne mlade teniske nade.

U društvu proslavljene sportistkinje, devojčica je ponosno pozirala na dodeli medalja u Mantovi, a to je bila i jedinstvena prilika da saznamo u kojoj meri se izgled Jelene Janković promenio nakon dužeg perioda od njenog poslednjeg pojavljivanja. U ležernoj kombinaciji, kariranim pantalonama i crvenoj rolci veoma dobro raspoložena Jelena je blistala sa širokim osmehom na licu, te su mnogi komentarisali da odlično izgleda te da joj uloga majke i te kako prija.