Nije retkost da se "nepo bebe", odnosno deca slavnih, često ponašaju bahato, kao da su "bogom dani". Ovako nešto ne treba da čudi, iako izuzetaka uvek ima, ako se uzme u obzir da su rasli u centru pozornosti, zadojeni bogatstvom, te da im je svaka želja ispunjena istog trenutka. Nažalost, retki su oni koji su uspeli da nadmaše slavu svojih slavnih roditelja, a njihove kupljene karijere uglavnom su se završavale fijaskom.

Madonina ćerka Lurdes Leon jedna je od onih koja je optimistično najavljivala da će biti poznatija od svoje majke, međutim, to se za sada još uvek nije dogodilo.

Zapravo, ona je u više navrata davala intervjue koji se najblaže mogu opisati kao "usta moja hvalite me", i što je najgore, zaista je delovalo kao da veruje u sopstvene reči da već sada preti da pomuti slavu majke, koja, iako je posrnula u neku ruku, i dalje je svetski poznata zvezda, štp nije slučaj sa Lurdes, koju najbliži "tapšači ramena" ubeđuju da je najbolja, najlepša i slično.

No, kako to obično biva, ko visoko leti nisko pada, a nekada su upravo te male pobede i najjače lekcije, ili se barem nadamo. Naime, Lurdes se pošteno osramotila kada ju je, pred ljudima i paparacima obezbeđenje vratilo sa revije Marka Džejkobsa. Razlog: kasnila je. I ne shvatite pogrešno, svi mi imamo dane kada jednostavno ništa ne stižemo na vreme. Ali, normalni ljudi dođu i kažu - izvinite što kasnim. No, kada ste Lurdes Leon, koja je uglavnom u fazonu: "Znate vi ko sam ja", i još dolazite u "velikom stilu", sa celom ekipom, i očekujete da vas neko pusti samo zato što smatrate da ste zvezda, iako ohoho kasnite, nije iznenađenje to što je bilo samo pitanje vremena kada će se pojaviti neko ko će reći NE!

Lurdes leon odbili su na vratima zbog kašnjenja.
Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

U ovom slučaju, to je bilo obezbeđenje, koje nije želeo da se povinuje željama razmažene nepo bebe, te su Lolu istog trenutka vratili kući. Situaciju su ispratili okupljeni ispred zgrade, kao i paparaci koji nisu skrivali smeh dok se osramoćena "bitna" zvezda vraćala u automobil i vidno nezadovoljna napustila mesto događaja. 

Mnogi se nadaju da je sada naučila lekciju, te da sledeći put neće biti tako "glasna i važna", već da će, ako već kasniti, ono makar biti kulturna i fina prema ljudima koji su zaduženi da ogranizacija događaja prođe u najboljem redu, jer ovakve stvari čak ni njena majka, koja je zaista "zvezdetina" nije sebi dozvolila. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!