Ovogodišnja Nedelja mode u Parizu prošla je u znaku neverovatnih "over the top" kreacija, ali i brojnih celebritija kojih je bilo kao nikada do sada. Međutim, jedan par posebno je privukao pažnju. U pitanju su slavne glumice Sara Polson i Holand Tejlor, koje su ukrale sve poglede svojom kompatibilnošću i ljubavlju, i to baš u "gradu ljubavi" na Fendijevoj reviji visoke mode. To je ujedno bilo i njihovo prvo zajedničko pojavljivanje na bilo kojoj Nedelji mode, a na reviju su stigle ruku pod ruku, obe noseći identičan model crne tašne, oversized sakoe i pantalone. 

Sara Polson i Holand Tejlor došle su na Nedelju mode ruku pod ruku.
Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Doduše, ovo nije prvi put da ovaj par sa velikom razlikom u godinama privlači pažnju. Kako navodi People, glumice su se upoznale još 2005. godine na jednoj zabavi, ali je tada Polson izlazio sa glumicom Čeri Džons, a Tejlor je takođe bila u vezi. Desetak godina kasnije, glumice su se još jednom srele, ali su se ovoga puta zapratile na Tviteru i počele da se dopisuju. Naime, Polson je priznala da je Tejlor još 2019. godine "startovala porukom", piše Index.hr.

- Duga priča. Upoznali smo se davno, davno. Ja sam bila sa drgim, a i ona - prisetila se ona i dodala da su se zaljubile dopisivanjem, a javnost je 2015. godine počela da ih doživljava kao par. Tejlor je zatim na Tviteru podelila fotografiju Polsonove u haljini do poda na nečemu što je izgledalo kao postolje za merenje. Fotografija je podstakla glasine da su potencijalno u vezi.

Iako je u početku odlučila da ime svoje drage zadrži u tajnosti, Tejlor je prvi put progovorila o svojoj vezi u intervjuu za radio stanicu WNYC i otkrila da se viđa sa ženom koja je "igrom slučaja mnogo mlađa od nje".

- Između nas je veoma velika razlika u godinama, što sigurno šokira mnoge, a zapravo i mene - priznala je Tejlor.

Sara Polson i Holand Tejlor zaljubile su se dopisujući se.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

To je bio i jedan od prvih puta kada je Tejlor otvoreno progovorila o svojoj seksualnosti, ali se već znalo da ona "živi van ormana". Mesec dana nakon pomenutog intervjua, People je potvrdio da je Polson zapravo žena o kojoj je Tejlor pričala i da se njih dve zabavljaju. Više izvora je izjavilo za publikaciju da je par zajedno "već nekoliko meseci".

Istog meseca njih dve su uživale u sastanku na otvaranju Brodvejske škole roka u Njujorku. Zajedno su se slikale i ruku pod ruku šetale crvenim tepihom. Ovaj događaj je ujedno bilo njihovo prvo javno pojavljivanje zajedno.

Godinu dana kasnije, Polsonova je prvi put javno progovorila o svojoj vezi sa Tejlor u intervjuu za NewYork Times. Takođe je razgovarala o svojoj odluci da ne etiketira svoju seksualnost.

- Ako se moji životni izbori moraju predvideti na osnovu onoga što od mene očekuje zajednica, to će me staviti u ludačku košulju. A ja to ne želim- rekla je ona i dodala da ono što apsolutno može da kaže jeste da je zaljubljena u Holand Tejlor. Pored toga, Tejlor je otvorila dušu o romansi sa Polson tokom intervjua za radio emisiju "Sandyland" i rekla da ona čini da se oseća kao "najsrećnija osoba na svetu".

- Danas ne mogu da pričam o svom životu a da ne spomenem ovu divnu ljubav - objasnila je ona.

Mnogima je zapala činjenica da je Holand Tejlor starija čak 32 godine od Sare Polson, ali je još 2018. godine, u intervjuu za "Town & Country”, sada 80-godišnja glumica jasno stavila do znanja da uprkos razlici u godinama, ona i bilo koji njen partner ili partnerka  "odbijaju da slušaju bilo kakve kritike u vezi sa njihovom vezom".

- Ne želim da me definiše s kim delim krevet, dom, dušu...- rekla je. Svoje izbore u životu opisala je kao "nekonvencionalne", ali je izrazila i želju da živi "odgovorno i istinito bez skrivanja".

Sara Polson i Holand ne kriju koliko su zaljubljene.
Instagram 

- Komplikovano je, jer u ovom svetu ima mnogo mržnje. Naš odnos predstavlja određenu količinu nade i rizika. Možda u tome ima nečeg hrabrog. Možda to podstiče druge da donesu hrabre izbore. Šta drugo reći nego da se volimo – zaključila je ona.

Ekcentrična Polson je već objasnila zašto gravitira starijim partnerima tokom intervjua za The New York Times 2016.

Sara Polson uživa u vezi sa partnerkom, uprkos kritikama.
Instagram 

- Ima nešto posebno u tome što si sa nekim starijim– rekla je ona i objasnila da smatra da se "više ceni vreme koje provodite zajedno i ono što imate".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!