Anđelina Džoli sa razlogom važi za jednu od najlepših žena sveta. Ideal je lepote decenijama, i iako je Holivud prepun lepotica koje oduzimaju dah izgledom, izgledi su takvi da neće skoro niko moći da skine Anđelinu sa samog vrha. 

U prilog tvrdnji su i dešavanja iz Pariza, sa Nedelje mode. Slavna glumica izazvala je histeriju, a čak su i njeni telohranitelji jedva uspevali da zaustave hordu oduševljenih fanova koji su želeli da je pozdrave.

Elegantna kao i uvek, sa blago uvijenom kosom, u crnom kaputu, i sa mimimumom šminke, Džolijeva nije skidala osmeh sa lica, a krupan kadar koji su paparac iuspeli da uhvate samo je pokazao da ova žena stari na najlepši mogući način. 

Anđelina Džoli i dalje je lepa kao nekad.
MCC / Spread Pictures / Profimedia 

Ipak, Anđelina nikada nije bila opsednuta svojom lepotom, iako ju je bila svesna, a kako je istakla, nema problem ni sa borama.

Takođe, za razliku od mnogih lepotica koje se kriju iza filera i filtera, Anđelina nije imala problem da je slikaju ovoliko izbliza, pokazavši ponosno da sa svojih 47 godina i dalje izgleda neverovatno, čak i sa tim sitnim borama oko očiju koje se ženama toliko zameraju. 

Inače, s obzirom da je prirodna i neposredna, ne čudi što svako njeno pojavljivanje izaziva ogromno oduševljenje, što, složićete se, nije slučaj sa svim slavnim licima. Anđelina je poznata kao neko ko nema problem da se slika sa fanovima, a svoj život posvetila je i humanitarnim misijama. 

Baš to je razlog što njena popularnost ne bledi, a koliko se lepa glumica promenila za sve ove godine, i da li se promenila, pogledajte u galeriji u nastavku:

Roger Karnbad / Zuma Press / Profimedia, Youtube Pogledajte kako se Anđelina Džoli promenila poslednjih godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!