Mocart je, kažu, komponovao strahovito lako. Pa opet, tvrde upućeni, svaki put kad bi se rađalo neko od njegovih genijalnih dela, dobijao je groznicu, bivao iscrpljen, bolestan. Na kraju je čak i umro od toga. Ako je to lako, šta je onda teško? 

Današnje doba donelo je brojne prednosti kad je reč o stvaranju muzike. Onaj ko sklapa kompoziciju, zapravo, ne mora uopšte da se razume u note, taktove i harmonije. Treba samo da proba dovoljno puta da uklopi stvari koje mu se sviđaju i na kraju će uspeti.

Trenutno najveći hit na društvenoj mreži TikTok upravo je tako nastao: jutjuber Adam Rajt, poznat po nalogu Adamusic, uspeo je da sastavi dve naizgled potpuno nespojive pesme - "Baby, one more time" od Britni Spirs i "Adore you" Harija Stajlsa - i da dobije pesmu koju u nedogled vrtimo na repeat.

Na kraju, kao i svaka dobra ideja, i ova ima svoje pozitivne posledice: ogroman broj Adamovih pratilaca, među kojima su i oni koji inače ne slušaju ni Britni ni Harija, pokrenuli su inicijativu da ovo dvoje muzičara snimi duet. Osim što bismo, izvesno, dobili jedan hit, nije teško zaključiti da bi ovakav potez i te kako pozitivno uticao na karijeru, mentalno stanje i samopoštovanje Spirsove.