Aron Tejlor-Džonson (32) u braku je sa 23-godine starijom Sem Tejlor-Džonson od 2012. godine, a njihova veza je trenutno vruća tema na društvenim mrežama.

Naime, bilo je tvrdnji da je glumac varao suprugu sa koleginicom Džoi King (23), ali nema dokaza. Aron i Džoi su poslednjih nedelja promovisali svoj novi film 'Bullet Train' sa ostatkom glumačke ekipe, uključujući Breda Pita. Nekoliko puta su fotografima pozirali zagrljeni, a šuškalo se da se nešto dogodilo između njih tokom boravka u Parizu.

Glasine o Aronu i Džoi postale su tema na Tviteru i TikToku, a ono što je još bizarnije je da većina njih navija da je njihova romansa istinita. Razlog za to je što veruju da je glumca vrbovala njegova supruga, filmska rediteljka, kada je još bio maloletan i optužuju je da mu je oduzela najlepše tinejdžerske dane. Kao dokaz za to ističu da su brzo dobili prvo dete.

Koliko je poznato, upoznali su se na snimanju mjuzikla 'Džon Lenon: Dečak koji ne obećava', koji je ona režirala, a on je igrao glavnu ulogu. Upravo ona ga je izabrala na kastingu 2008.

Glumac je tada imao 18, a ona 41 godinu. Sem je bila udata za trgovca umetninama Džeja Džoplinga (59), za kog se udala 1997. godine, a zajedno su dobili ćerke Anđeliku (25) i Džesi Feniks (17). Rediteljka se razvela iste godine kada je upoznala Arona.

Aron Tejlor Džonson sa 23 godine starijom suprugom.
Nick Zonna/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Sem je jednom otkrila da je glumac obećao da će je oženiti, iako nisu ni izašli na sastanak. „Bili smo profesionalni na setu. Ali svi su znali za nas. Rekao mi je da će me oženiti, kada još uvek nismo išli na sastanak niti se poljubili", rekla je.

Sem Tejlor Džonson sa 23 godine mlađim sinom.
Shutterstock 

Aron je jednom rekao da se još uvek seća šta je njegova žena nosila kada ju je upoznao. „Znam šta je nosila kada smo se prvi put sreli. Bila je to bela majica koju još uvek nosi i volim je. Ona mi je promenila život, iako ne na način na koji sam očekivao“, prisetio se on.

Dobili su ćerku Vajldu Rej 2010. godine, a venčali su se 21. juna 2012. posle tri godine od veridbe u Somersetu u Engleskoj. Nekoliko meseci pre toga, u januaru 2012, dobili su ćerku Romi Hiro.

Inače, Džoi King, koju dovode u vezu sa Aronom, verena je za reditelja Stivena Pita (31), a upoznali su se 2019. godine na snimanju serije 'The Act'. Navijanje nekih fanova za glumčevu prevaru podseća na princezu Dajanu i kralja Čarlsa.

Naime, on je od početka njihove veze varao Dajanu sa Kamilom Parker, pa kada je njegova supruga počela da ima druge partnere i da uživa u životu, deo javnosti se obradovao što mu je „vratila milo za drago”.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!