Legendarna kantri pevačica Doli Parton (77) već je 56 godina u braku s biznismenom Karlom Tomasom Dinom, kojeg uspešno skriva od javnosti i retko ga spominje.

Međutim, sada je nakon dugo vremena progovorila o suprugu, kojeg je upoznala kada je imala 18, a on 23 godine.

"On je samotnjak i ne voli baš da se druži ni s kim osim sa mnom, ali kad sam kod kuće, jer nije tip za izlaske i socijalizaciju", kazala je pevačica za Entertainment Tonight.

"Voli živi na farmi i godinama vodi brigu o našem imanju", dodala je, a zatim je otkrila i pokoji detalj o njihovom odnosu.

"Odlično funkcionišemo zajedno. Puno se volimo i cenimo, i mislim da je to ključno. Oboje imamo otkačeni smisao za humor, pa se i odlično zabavljamo", ispričala je pevačica i dodala kako je srećna zbog svoje situacije jer dugovječni brakovi nisu česti u njenom poslu.

doli parton jedna je od najpopularnijih pevačica u americi
Shutterstock 

Ranije je otkrila i da se s mužem nikada ne svađa te da je to tajna uspešnog i dugog braka.

Doli je zadnju fotografiju s mužem obavila pre dve godine, a mnogi njeni obožavatelji tek sada su imali priliku da prvi put vide njenog partnera, jer su njihove zajedničke slika prava retkost.

Supružnici nemaju djecu, a ona je svoje vremeno rekla kako su razmišljali o roditeljstvu.

"Kada smo se tek venčali, razgovarali smo o tome kako bi izgledala deca, da li bi bila visoka poput njega ili niska kao što sam ja? Da smo dobili devojčicu, zvala bi se Karla", ispričala je Doli pre nekoliko godina.

Međutim, s vremenom su shvatili da im nije suđeno.

"Drago nam je na neki način. Mislim da bih bila odlična majka. Verovatno bih se svega odrekla zbog dece jer bih se osećala krivom ako bih ih ostavljala kući i odlazila na turneje. Sve bi se promenilo. Verovatno nikada ne bih bila zvezda, pa je možda i dobro ispalo", zaključila je Doli.

Doli je inače patila i od endometrioze, hronične ginekološke bolesti koja u nekim slučajevima dovodi do neplodnosti. Pevačica je jednom prilikom otkrila da je morala na delimičnu histerektomiju, a zbog toga je prošla kroz razdoblje teške depresije.

doli i njen suprug nemaju dece
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!