Glumac Halit Ergenc koji je svetsku slavu stekao zahvaljujući seriji "Sulejman Veličanstveni" ne prestaje da beleži uspehe na poslovnom planu, ali mu u isto vreme "cvetaju ruže" i u ljubavi, iako nije oduvek bilo tako. Zapravo, danas je u srećnom braku sa 12 godina mlađom Berguzar Korel, sa kojom je dobio i troje dece, ali početak njihove veze nije bio blistav.

Par se venčao 2009. godine, a upoznali su se na setu popularne turske serije "1001 noć". Prvog sina Alija dobili su 2010, drugog, Hana,  2021, a ćerku Lejlu 2020. godine. Ipak, malo je falilo da se pre braka sa Berguzar ostvari u ulozi oca, ali sa bivšom suprugom.

Naime, Halit je gotovo odmah osetio iskrice prema lepoj koleginici na setu, zbog čega je rešio da traži razvod od 14 godina mlađe supruge Gizem Sojaldi koja je u tom trenutku bila i u drugom stanju. Zbog svega je odlučila da abortira, i ostavi sve iza sebe, a i Berguzar je ostavila dečka.

Glumac je bivšoj supruzi isplatio novčanu naknadu od 250.000 lira tokom brakorazvodne parnice kako bi što pre sve okončali. Ipak, ni s novom suprugom nije bilo baš tako bajno jer se brzo nakon njihovog venčanja šuškalo da imaju problema.

Glavni krivac je ispala Merjem Uzerli koja je glumila s Halitom upravo u seriji "Sulejman Veličanstveni". Turski mediji su pisali da Berguzar izluđuju intimne scene između njih i da se zato razvode.

Halitovoj supruzi smetale su intimne scene u seriji "Sulejman Veličanstveni".
SPMY / Seskimphoto / Seskimphoto / Profimedia 

"Pisalo se da sam kriva za raspad Halitovog braka, pa onda da između mene i Nur, koja tumači lik sultanove prve supruge Mahiderve, ima loših vibracija na setu, da se ne volimo i ne poštujemo. Takođe se govorilo da sam lezbijka, ali i da tražim dečka među kolegama glumcima, ali sve to nije istina", otkrila je svojedobno Uzerli.

Merjem uzerli demantovala je da je sa glavnim glumcem iz Sulejmana.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svaka šetnja pretvarala se u pakao jer su joj ljudi dobacivali ružne stvari i nazivali ju zlom. To se jako odrazilo na njeno zdravlje i počela je da dobija kilograme. Uskoro su se glasine o razvodu između Halita i Berguzar pokazale netačnim. O krizi u njihovom braku su turski mediji pisali i prošle godine, kada su ga povezivali sa drugom koleginicom, sa kojom je otišao na romantičnu večeru nakon sklopljenih dogovora o novom projektu.

"On je odavno nesrećan u svom braku. Bila su dovoljna dva pića da ga zavede", rekao je izvor blizak glumcu, ali Halit o svemu mudro ćuti, a šta je prava istina, pokazaže vreme.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!