"To se prosto dogodilo jedne noći kada je došao kod mene i bio je to potpuni šok. Bili smo dugo prijatelji pre nego što se to desilo i nisam ga ranije posmatrala na taj način. Definitivno sam bila užasnuta zbog toga i brinula sam se kako to da saopštimo ljudima - na prvom mestu porodici", ovako je svojevremeno započela svoju ispovest slavna glumica Greta Skaki o zabranjenoj ljubavi sa Karlom, bliskim rođakom kojem je kasnije rodila i sina. 

Greta Skaki bila je u vezi sa bratom.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Umetnica koja je bila veoma cenjena u svetu kinematografije te davne 1977. stupila je u brak sa svojim bratom od tetke sa kojim je godinama bila u tajnoj vezi.

Celokupna situacija napravila je razdor u kući, a porodica je bila užasnuta, baš kao i svet koji nije mogao da "svari" incestualnu vezu Skakijeve. 

Gretin otac Luka, inače slavni italijanski slikar na sve moguće načine pokušavao je da rasturi vezu, pa čak i pretio da će je se odreći, kao i rodbina koja je do tog trenutka obožavala njenog brata i koji im je bio omiljeni rođak.

Ipak emocije, koliko god zabranjene, bile su jače. "On je bio moja uteha, moja stena, i čovek kome sam se okrenula kada sam se osećala očajno", objasnila je glumica nekoliko godina kasnije i istakla da nakon svega njen otac nikada više nije pričao sa Karlom. Međutim, ono što se dešavalo u porodici bilo je ništa naspram osude i pakla koji se otvorio nakon što se saznalo da je trudna.

Greta Skaki preživela je pakao kada se saznalo da je trudna.
Brendan Beirne / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Katolički orijentisane novine toliko su negodovale kada se naša veza obelodanila. Bila sam uplašena, mislila sam da ću možda morati da pobacim našu bebu. Imala sam osećaj da je smak sveta. Ja sam tražila nekog ko će me voleti, podržavati i biti tu za mene i decu. Karlo je bio stena, neko ko daje i stara se o meni. On apsolutno zna kada je nešto prioritet i mnogo radi za našu porodicu. On je bio prva osoba u bolnici nakon što se Lejla rodila i njen je kum. On je bio moj najbolji prijatelj i on je postao moj ljubavnik", ispričala je glumica jednom prilikom.

Nakon toga, Greta i Karlo na sve načine su detalje svog odnosa skrivali od sveta. Toliko, da se do skoro nije znalo da par nije zajedno više od deset godina, što je potvrdio i glumičin menadžer. No, o tome niko sem njenih najbližih nije imao pojma. 

"Razveli su se pre 12 godina", rekao je jedan od izvora bliskih paru i naglasio da je razlaz prošao u prijateljskom duhu.

Greta Skaki se razvela pre 12 godina.
Brendan Beirne / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Jednostavno su se rastali kao što mnogi drugi parovi rade, ali među njima nema animoziteta. Imaju zajedničko dete i žele jedno drugom dobro. Jednostavno nisu bili suđeni jedno drugom. Greti je privatnost veoma važna i nikada joj nije bilo prijatno da razgovara o ličnim stvarima", rekao je izvor.

Inače, slavna glumica je pre njega bila u vezi sa Vinsentom D' Onofrijem sa kojim je dobila ćerku Lejlu Džordž koja se i sama bavi glumom, i inače je bivša supruga Šona Pena.

Raskid sa Vinsentom je Greta veoma teško podnela, jer je on bio njena najveća ljubav, a navodno joj je nakon toga trebalo čak četiri godine kako bi ponovo počela da radi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!